ja vem hosi ze mi tu popisete ze to bolo milion krat rozoberane ale prave preto som z tyx nazorov tak zmagoreny ze cem cisla...kto za kto ne..ako za komunizmu a prosim pred tym ako budete hlasovtsi rozmyslet za co hlasovat,ne len preto ze AVID je AVID...
ber avidy.
deore maju/mali zatial dvaja ludia ktorych poznam a len na nich nadavali. na pohodovu jazdu stacia. akonahle zrychlis styl jazdy alebo ich dlhsie zatazujes - nestacia.
avidy 5 ma bracho... je s nimi velmi spokojny + mal som moznost vyskusat a suhlasim s nim..
velmi meke brzdzy urobene na cenu,dlho sa zabiehaju na aspon troska normalni brzdni vykon.Len urobene na podporu predaju byciklov s hydrami okolo 15 az 20 litrov.
Nechcem zakladat novu temu tak sa spýtam na vas nazor ci su lepsie obycajne V breake samozrejme nie nejake lunty taka stredna trieda alebo Hayes mx 2. Som zvedavy pretože niekedy som na vážkach
Nechcem zakladat novu temu tak sa spýtam na vas nazor ci su lepsie obycajne V breake samozrejme nie nejake lunty taka stredna trieda alebo Hayes mx 2. Som zvedavy pretože niekedy som na vážkach
prast jak uhod. pochybujem ze rozoznas rozdiel... ked uz, tak nejaku hydru-nie su uz take drahe ako kedysi...
kolko ze potom stoja ? lebo co ja som pozeral na ceskych eshopoch tak to tolko vychadza na juicy 7 08"
ps matta som s tym neotravoval ten ma teraz u mna nieco ine nastarosti
kolko ze potom stoja ? lebo co ja som pozeral na ceskych eshopoch tak to tolko vychadza na juicy 7 08"
Tak ok, nieje to az tak vela:) Ale ja by som sa pozrel skor po strokeroch alebo formulach. Juicy mi nesedia a pistia jak zarezane..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ber avidy.
deore maju/mali zatial dvaja ludia ktorych poznam a len na nich nadavali. na pohodovu jazdu stacia. akonahle zrychlis styl jazdy alebo ich dlhsie zatazujes - nestacia.
avidy 5 ma bracho... je s nimi velmi spokojny + mal som moznost vyskusat a suhlasim s nim..
prast jak uhod. pochybujem ze rozoznas rozdiel... ked uz, tak nejaku hydru-nie su uz take drahe ako kedysi...
a ak sa smiem spytat preco ine nijee? j7 nie je zla, ale zas ani ziaden zazrak
8l za juicy7?
..a cica je k tomu...
8l za juicy7?
niekto by mal tunajsiemu dvornemu zasobovatelovi hardverom vstupit do svedomia
Tak ok, nieje to az tak vela:) Ale ja by som sa pozrel skor po strokeroch alebo formulach. Juicy mi nesedia a pistia jak zarezane..
dijck, shimano neem? zjazdovnici si ich pochvaluju...