okrem toho to sposobilo (mozno len ciastocne) aj destrukciu loziska(idem menit) pri ktorom to bolo. ciastocne olupovanie som spozoroval uz davnejsie (ca.polroka) ,ale nezdalo sa to nic vazne (boli to len malinke ciastocky po okrajoch)...funkcne to snad nic neovplyvnuje,ale velmi tazko sa stred vytahuje pri servisovani (riesim to gumovym kladivom
co si o tom myslite?
natrel som ho vazelinou,aj predtym aj teraz znova a nezda sa zatial,zeby to chcelo hrdzaviet.
v lozisku to drzalo dobre,len ked uz to lozisko bolo rozbite sa to hybalo (niektori to videli na dubnicaku-som to ukazoval)..
zusky-ako to funguje s tou paskou,alebo co si myslel presnejsie od loctite-poznam od nich len sekundak a neviem si predstavit co sa snim da robit v tomto pripade..
..videli ste uz vobec nieco podobne?..ja som si inak naivne myslel
...kovová páska je niečo ako alobal s vrstvou lepidla... teda, fakt neviem, kde som to zohnal, mám to už dávno v kufríku...
...loctite ma aj prípravky na vymedzenie vôle medzi hriadeľom a ložiskom, preštuduj si ich stránku, čo som Ti napísal...
lebo sa mi tak vidi, jak citam o problemoch s hollowtech srandami, ze to bud vydrzi figu borovu, ale sa k tomu spravate vsetci dajako nepekne.
lebo sak stred nemoze po 8000 km ist do muky!
lebo sa mi tak vidi, jak citam o problemoch s hollowtech srandami, ze to bud vydrzi figu borovu, ale sa k tomu spravate vsetci dajako nepekne.
lebo sak stred nemoze po 8000 km ist do muky!
no ma za sebou asi 12-15tis.km ...a asi mu moc na krase nedodalo obdobie ked som byval v hamburgu a jazdil za kazdeho pocasia(to robim aj tu..
a tiez sa neda povedat zeby som si neskocil obcas
jednoznacne to odlupovanie by sa diat nemalo ak je to kvalitne spravene..a ja som asi "vychytal" ten blby tisici kus..
Pri XT HTII by sa Ti to nestalo keďže je tam použitý iný matroš.
P.S. Ináč ešte sú na SVK v obehu v akcoške kluky LX HTII 2008 za cca 3000 Sk.
Pri XT HTII by sa Ti to nestalo keďže je tam použitý iný matroš.
P.S. Ináč ešte sú na SVK v obehu v akcoške kluky LX HTII 2008 za cca 3000 Sk.
dalsie ked budem kupovat budu urcite uz XTcka...nizsie nikdy nejdem ako to co mam...!
Ako je to u XT-som myslel,ze tam len kluky a prevodniky su z ineho matrosu-aka je tam oska?
Je to chore! Integrovana oska je pre profikov a pre tych, čo nevedia čo od dobroty.
Alebo si kup xt a hento vyhod.
Pre profikov?
A k teme: Zda sa mi divne, ze na LX je oska riesena takou povrchovou upravou, ktora sa moze olupat. Ved to nedava zmysel aby sa na stycnu plochu lozisko - oska nanasala vrstva niecoho, co sa moze oddelit a tym zmensit priemer hriadela na ktorom je lozisko osadene. To asi vymyslal nejaky technologicky expert od stola ak je to tak. Na Truvativoch Stylo co mam ja je oska sice neviem z coho (asi nejaka vysokopevnostna ocel) a je sustruzena na konkretny priemer s tym, ze na mieste kontaktu s loziskami je to opracovane jemnejsie a s este vyssou presnostou. Povrchova uprava proti korozii mi pripomina nejaku hlbkovu "anodizaciou" abo co. Inak povedane, nema sa z toho co oddelit, lebo je to cele len jeden typ materialu...
Co sa týka poskodenej osky u autora tejto sekcie. Pravdepodobne sa jednalo o výrobnu závadu. Zle urobene galvanicke pokovenie. Vo velo priemysle pri takej produkcii a cenovej relacii žiadna očná kontrola neexistuje. Stať sa to môže aj na 4-hrane. Akurat, že toto je drahšia sranda. Treba rozobrat novokupeny bike, aby sme (ste) videli, co je v zmontovanom stave pre nas schovane.
Jeden z dôvodov prečo by som Octalink poslal na smetisko dejín je napríklad tento: 1.Na stiahnutie klúk potrebuješ sťahovák. 2. "tisíchran" na octalinkoch sa tiež istým spôsobom vymačkáva keďže sa dotiahnutím "nalisuje" kluka na osku.
3. Ložiská sú bližšie k seba ako pri HTII. 4. Poprípade aj váha celku môže byť dôvodom.
Co sa týka poskodenej osky u autora tejto sekcie. Pravdepodobne sa jednalo o výrobnu závadu. Zle urobene galvanicke pokovenie. Vo velo priemysle pri takej produkcii a cenovej relacii žiadna očná kontrola neexistuje. Stať sa to môže aj na 4-hrane. Akurat, že toto je drahšia sranda. Treba rozobrat novokupeny bike, aby sme (ste) videli, co je v zmontovanom stave pre nas schovane.
Nechapem. Aka duta oska ma stacit? Stvorhran s dutou oskou ci co? Ved vsetky nosie integrovane stredove zlozenia maju dutu osku. A ci mas bike s integrovanym stredovym zlozenim abo stvorhranom, musis to rozoberat rovnako ak chces skontrolovat ci to vo vnutri ramu nekoroduje.
Turbi: Dakujem - konecne sme v jednom klube.