mam rapcaka pro s duro fr20.. pri prudsom pribrzdeni prednou brzdou nieco praska v hlavovom.. uz je aj hlavove vymenene, pretoze na povodnom bolo rozsypane lozisko a take som nezohnal.. nedavno som to rozobral, premastil vazelinou a po oskusani to stale praska.. nieje tam ziaden vakel ani nic, iba ten nechutny zvuk..ak s tym vie niekto pomoct, tak budem vdacny
tak reklamovat uz tam mam nejake nove veci.. reklamuju upravenu seriovku?? myslim ze ci im nebude vadit napr nove hlavove.. iny napinak a tak.. a zase ta ich reklamacna lehota.. to by bolo stratene leto
ked ti to puka v vidle tak to da rozum ze to bude pukat potom aj na inom bike...... sak ak nas bajk v zaruke alebo vidlu nwm ako si to kupoval.... tak to reklamuj a mas... to by ti mali reklamovat....
tak som skusal otocit bicykel, chytil vonkajsie nohy a skusal som tahat ku sebe, od seba a praskalo.. potom som chytil vnutorne nohy a stale to praskalo.. mozno si mal pravdu ze to moze pukat iba tam kde su zlisovane vnutorne nohy a mostik.. no boh ju zna ... uvidime ako to podrzi.. este ju vyskusam prehodit na iny bike
zakial drzi, neni puknuta, netecie, pruzi/tlmi tak je to v pohode... neviem, hovoril si ze ked prudsie zabrzdis to praskne- mozno si vo zveraku nevyvinul dost sily/tlaku...ale moze to byt este aj naboj
ta co s tym robim.. ja viem taky mensi freeride niekedy downhill jemnejsi.. som ju aj skusal dat do sveraka a pohybat tym ale vtedy to nepraskalo.. este pri rozoberani som si vsimol ze tam bolo prasknuta gulicka v lozisku.. vymenil som cele lozisko a stale.. ale co som jej aj daval zabrat tak vsetko drzi ako ma tak mozno to fakt nevadi
neviem, mne to robilo na tom istom rame akurat ze som tam mal rst titan, aj kamosovy ktory tam mal tu istu vidlu a ako som tam dal macochu to prestalo... co na tom biku robis? moze to byt vo vidle vcera mi to vysvetloval technik ze preskanie moze byt medzi vnutornymi nohami a korunkou, jak je to tam vlisovane... a ze to neni nejaka velka funkcna vada a nic sa nestane, akurat to robi ten zvuk...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.