konkretne bike merida tfs 500-v vs 500-d
rozdiel v brzdach Shimano M485 (180 mm) Hydraulic vs Avid Single Digit 5, docital som sa tu rozne informacie o ucinnosti, kvalite atd. ale mna by skor zaujimali nasledne investicie pri pouzivani jednotlivych typov brzd. ako je to s opotrebovanim rafiku pri pouziti v-brake? ako je to v porovnani s vymenou brzdovych dosticiek/kotuca pri kotucovej brzde. hlavne teda z financneho hladiska ak by sme sa mali drzat pri tej nizsej strednej cenovej kategorii kam spadaju hore uvedene brzdy.
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35
ked som presiel z Vciek na mechaniky BB5 som si hovoril ze aha zase to brzdi, no a teraz som si to po dlhej dobe zase povedal, clovek ide neskor na brzdy ale aj ten priebeh brzdenia je uplne niekde inde. tot vse. som unaveny a preto idem na bike teraz
Ak porovnam s V eckami co som niekedy jazdil tak mi to vychadza jednoznacne + pre hydrauliku. Komfort pri brzdeni za akychkolvek podmienok je na nezaplatenie. Blato a voda sa s Veckami neznasa zapach obrusovaneho rafiku je citelny aj niekolko metrov za jazdcom a o ucinnosti sa ani nezmienujem.
Ubrzdíš
diky
http://www.sram.com/_media/pdf/en/avid/ ... Brakes.pdf
skoda ze 500-v nema cierne rafiky ako 500-d dobre to vyzera
skoda ze 500-v nema cierne rafiky ako 500-d dobre to vyzera
Za ušetrené peniaze si môžeš dať čierne ráfiky
to asi nie, moc by si na tom nenabrzdil
lebo s kotucmi je to o 2500 viac ale keby chcem v buducnosti nato dat kotuce tak musim menit naboje, vyplet, rafiky, kupit disky, mechaniky, packy atd proste za 2500 mi to pride ako taka investicia ze aj tak ten bike je na viac rokov