Ja som zistil na mojom predošlom biku že mám prasknutý rám vo zvare zo spodu ako sa spája rám v strede, pričom bola to náhoda keď som ho umýval. Najprv som si myslel že je to len poškrabané, ale keď som sa lepšie pozrel tak som zistil aj cez lak že je prasknutý. Bolo to evidentne vidieť, takže treba rám len poriadne pozrieť. Mal som vtedy Kellys Magnus
Dury, teraz budem ako Novotný v 5 proti 5, ale neverim, že to je puknuté. Prečo? Pozdĺžnu prasklinu trubky kruhového prierezu som ešte nevidel a namáhanie zadnej stavby aj tak pôsobí iným smerom. V tom smere ako je tá prasklina musí trubka pružiť. Ale zas všetko je možné, no ja tomu neverím.
pockat to je GT?
prasknute na 100%
ale nie... sak normalne chyt smirgel a osrab tu farbu s lakom a si si na cistom
podla mna to je prasknute, aj ked takto prasnuty ram som este nevidel ale selico sa moze stat
mohol nejaky suter trafit a v takej dobrej rychlosti
... iba troška prešmirgľuj, žiadny špendlík tam nepchaj ani nič podobné. A poriadne si to kukni. Nemyslím že by to bol prasknutý rám, podľa mňa takéto niečo by vzniklo pri bočnom náraze na zadnú stavbu a to by si na ráme zistil.
Ešte je tu jedno riešenie: skús to pretrieť nanovo nejakou farbou čo pekne vytvrdne (obyčajná syntetická vrchná farba) a niečo pojazdi, ak je to prasknuté tak sa ti tam tá prasklina objaví nanovo. Len či týmto neprídeš o záruku??? neviem.
Dury, teraz budem ako Novotný v 5 proti 5, ale neverim, že to je puknuté. Prečo? Pozdĺžnu prasklinu trubky kruhového prierezu som ešte nevidel a namáhanie zadnej stavby aj tak pôsobí iným smerom. V tom smere ako je tá prasklina musí trubka pružiť. Ale zas všetko je možné, no ja tomu neverím.
to je prve miesto, ktore podlahne pruznym silam pri ohybovom momente... ak mas take rozsiahle prasknutie laku tak tam bol urcite silny naraz ktory ohol trubku, otazka je ci zostala dokonale pruzna alebo sa nevratila uplne na svoje miesto... ale ako sa moze ta trubka ohnut to nechapem ty ho hadzes zo skali dole na bok ? skus vybrat zadne koleso... ci nieje zakliesnene
to je prve miesto, ktore podlahne pruznym silam pri ohybovom momente...
No a presne o to ide. Nechcem tu vyťahovať moduly pružnosti a pevnosti (aj tak tomu nerozumiem), ale pri pracovnom výkyve zadnej stavby tá trubka určite nepukne v uvedenom smere. Možno keby bola z porcelánu ...
ved to som ani ja nevedel pochopit, z akeho smeru by musel prist ten naraz aby to tak puklo. skor si myslim, ze som vyvinul extremnu silu do pedalov a pritom uz ta zadna stavba moze trosku pracovat, ale to mi pride dost (ne)vtipna varianta, aj ked pri mojej trojcifernej vahe.. nieco som na tom pojazdil a zatial sa to nezvacsuje, aj ked pukave zvuky mi nieco vydava, mozno su to len kluky.
Namahane je to v roznych smeroch, zalezi od konkretnej konstrukcie celej zadnej stavby, nedovolil by som si z hlavy tvrdit v akej miere je to namahane na ohyb a v akej osovo, alebo dokonca na krut...jedno je vsak iste, najvacsie napatia su prave v mieste uchytenia k domceku...ale ak bol material od vyroby z nejakym defektom, kludne mohol prasknut v tom smere v akom je na obrazku...ci uz ide o prasknutie materialu alebo laku, je to urcite na reklamaciu...
PS: aky mas velky ram? totiz cim mensi ram, tym je horna stojna zadnej vidlice uchytena nizsie = spodna cast zadnej vidlice je tym viac namahana na ohyb... Teda ak ma niekto 100kg a ma 18 ram, tak to nieje prilis stastne riesenie (zhladiska namahania ramu).
ano, vcera som to zistil, ked som robil "ocistu" po horalovi. zrazu ma napadlo ako to v tomto pripade zistit. velmi jednoducho. dal som kluku k tej trubke a pritlacil ich k sebe. a co spravila ta puklinka? otvorila sa, svina jedna.... takze len lak to nieje
nuz, aspon mi lepsie pruzila zadna stavba
ale sam som sa divil. som si spravil fixou ciarky na hranach tej pukliny a po kazdom jazdeni som kontroloval ci sa to zvacsuje. nezvacsovalo. (tym som chcel zistit ci je to len lak, alebo aj trubka -> lak by nemal mat dovod puklinu zvacsovat, ak by pod nim bola pevna trubka) po horalovi sa to zvacsilo asi o 1 mm. asi je to uz take pruzne, ze sa to nepuka.
no kazdopadne, uz pojde na reklamaciu...
blaznis? to je novy tohtorocny bike, na ktory som sa tesil aspon desat rokov, ved nema ani 3tis. km. ked mi to nejako nespravia, tak sa budem velmi hnevat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prasknute na 100%
ale nie... sak normalne chyt smirgel a osrab tu farbu s lakom a si si na cistom
podla mna to je prasknute, aj ked takto prasnuty ram som este nevidel ale selico sa moze stat
mohol nejaky suter trafit a v takej dobrej rychlosti
Ešte je tu jedno riešenie: skús to pretrieť nanovo nejakou farbou čo pekne vytvrdne (obyčajná syntetická vrchná farba) a niečo pojazdi, ak je to prasknuté tak sa ti tam tá prasklina objaví nanovo. Len či týmto neprídeš o záruku??? neviem.
to je prve miesto, ktore podlahne pruznym silam pri ohybovom momente... ak mas take rozsiahle prasknutie laku tak tam bol urcite silny naraz ktory ohol trubku, otazka je ci zostala dokonale pruzna alebo sa nevratila uplne na svoje miesto... ale ako sa moze ta trubka ohnut to nechapem ty ho hadzes zo skali dole na bok ?
No a presne o to ide. Nechcem tu vyťahovať moduly pružnosti a pevnosti (aj tak tomu nerozumiem), ale pri pracovnom výkyve zadnej stavby tá trubka určite nepukne v uvedenom smere. Možno keby bola z porcelánu ...
Slecna,vase otehotnenie nie je zavisle na vasom veku...
PS: aky mas velky ram? totiz cim mensi ram, tym je horna stojna zadnej vidlice uchytena nizsie = spodna cast zadnej vidlice je tym viac namahana na ohyb... Teda ak ma niekto 100kg a ma 18 ram, tak to nieje prilis stastne riesenie (zhladiska namahania ramu).
... nechoď do extrému, keby ti takúto prasklinu na ráme spravila šupa od kameňa, tak to na ráme jednoznačne zistíš ... min. nejaká preliačina od skaly
ale sam som sa divil. som si spravil fixou ciarky na hranach tej pukliny a po kazdom jazdeni som kontroloval ci sa to zvacsuje. nezvacsovalo. (tym som chcel zistit ci je to len lak, alebo aj trubka -> lak by nemal mat dovod puklinu zvacsovat, ak by pod nim bola pevna trubka) po horalovi sa to zvacsilo asi o 1 mm. asi je to uz take pruzne, ze sa to nepuka.
no kazdopadne, uz pojde na reklamaciu...
no, zial, tieto pocity poznam, uz mas ospravedlnenie pre novy ram, ktory si uz dlhsie chcel kupit...