Zdravím, vie mi niekto povedať, ktorá prehazdovačka spoľahlivo prenesie 42 z pastorok? (teda že vodiaca kladka bude v dostatočnej vzdialenosti od pastorka?) - pri dvojprevodníku....Vďaka Milan
Spolahlivo to zvladaju 11 rychlostne prehadzovace Shimano SLX a XT. Funguju dobre aj s 10 rychlostnym Shimano MTB radenim, viaceri foristi to tak jazdia.
Nahodil som kazetu 11-42 a prehadzovacku deore 10 speed Sgs
Momentalne je prehodene v predu na 24 prevodnik a v zadu ako je vidiet na 42z
Je to v poriadku ze je prehadzovacka tak blizko? Vzdialovanim od najvacsieho pastorka sa zhorsi skakanie retaze smerom dole aj hore, no to radenie by som prijal trocha "cistejsie"
Hmm ja som daval na cestaku na stredne ramienko 32z kazetu ktora podla vsetkeho by nemala fungovat. B skrutka sla na max co to slo ale chodi to v pohode. Retaz ma taky srandovny zvuk trosku lebo kladky su pomerne blizko ale 34/32 sa chodi fakt pomaly takze to nejak nevadi. Ale prehadzuke mi to rovnako ako na ostatnych pastorkoch.
Zazil som aj prijemnejsie radenie, neskusal som to este na ceste iba na stojane.
Nesucha nic, skrutka ma este dost miesta
Druha fotka je v predu maly vzadu velky.
Zazil som aj prijemnejsie radenie, neskusal som to este na ceste iba na stojane.
Ak to je 10speed prehadzovačka a kazeta 11-42 tak ti to ani príjemnejšie radiť nebude. Tá prehadzovačka zvládne hladko max 40z.
Na ten najvacsi pastorok to vynehne lepsie ako zo 4 na 3, skusim sa s tym este pohrat inac v popise je ze vezme aj 42z kazetu pri 2prevodniku ale dam samozrejme na skusenejsiu radu
Ahoj, ja som tiež na mojom hodil takúto kazetu a prehadzovačku mám tiež tak isto blízko ako ty. Trebalo sa trošku s tým pohrať aby to pekne radilo, ale po prvých 100km to ide zatiaľ spoľahlivo.... Akú veľkú reťaz tam máš? Ja som odskúšal od 106 po 112 a najlepšie sa mi zdá, že ide so 108.... V predu mám tiež dvojkolečko 24z a 38z. Samozrejme mi nefunguje kombinácia zaradenia 42z vzadu 38z vpredu, to už nezvládne, ale načo by komu bola potreba takéhoto zaradenia .
Tak mame rovnaky setup, retaz mam neviem aku, bral som retaz na 10speed a podla navodu ju skratil. Mne bude treba vymenit aj presmyk lebo deore ma krakte ramienko a pri prevode 1-4 uz retaz hrka po presmykaci cize mozem na 24 v predu vyuzit len prve 3 pastorky. Ja som to zatial skusal len na stojane, cez vikend sa hadam podari nejaka testovacka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Momentalne je prehodene v predu na 24 prevodnik a v zadu ako je vidiet na 42z
Je to v poriadku ze je prehadzovacka tak blizko? Vzdialovanim od najvacsieho pastorka sa zhorsi skakanie retaze smerom dole aj hore, no to radenie by som prijal trocha "cistejsie"
Ak to je 10speed prehadzovačka a kazeta 11-42 tak ti to ani príjemnejšie radiť nebude. Tá prehadzovačka zvládne hladko max 40z.