Tak si predsa nekupujem na Freeride a AM vidlicu určenú pre ľahké XC. Sa potom čuduješ aká je "vybúchaná". Na takéto veci je skôr Duro a je len o pár eur drahší.
Tam na XCR na vrchu pravej nohy máš takú žltú nálepku nálepku- Warning- a tam je napísané "Use only for leissure cross country. Do not use for: Freeride, Dirt, Downhill.... " atď.
Ešte nezabudnite keď sa vám niečo zlomí dať to na net s tým aký je to šmejd (že vaša XCčková vidla nezvládla freeride).
take vidlice sa nerozoberaju
ja dobre viem ze to nema olej:D sam som ju mal par krat rozobratu,podla mna je chyba v spodnej nohe,kde je spojeny dolny srob s kovovou tyckou,ktory dakedy sa sam od seba oddeli.treba rozobrat
to je take tazke rozobrat a dat dokopi,?ta vidla je konstrukcne jednoducha,aj nie moc technicky typ ako ja vie ju sprovoznit.
aký máš ročník, Ja aj brat máme 2008 a žiadny problém. A je to vidla pružina + olej. čiže tú pružinu brzdí olej ak sa nemýlim (pružina pruží, olej tlmí). Podľa mňa to bude porucha a treba to ísť reklamovať.
Vidlice sa nerozdeľujú na pružinové a olejové. Existujú aj také, ktoré sú pružinové a súčasne olejové.
Čo myslíš tým strielat horny doraz stale ?
Pružiny pri spätnom chode nic nebrzdí? Tak to máš niekde asi poruchu.