poradte, ake rukavice celoprste teraz na zimu? take viacmenej univerzalne, aby sa mi v nich extremne ruka nepotila. Pozeral som nejake Longus, Author, ale nejako sa mi nelibili. A to cena bola okolo 600,-. Ako som tu trosku listoval, docital som sa ze su vcelku dobre aj PELLS. Tak zatial mam na dohlade znacku PELLS a SPECIALIZED. Mam malu ruku. Do ceny max 1000,-
zatial tolko
mozem len odporucit, pouzivam v northwave skeleton aj na lyzovanie
uplne super
a materialovo - dobre spacovanie? teda vydrzia daco?
ale ale? navrat do detskych cias? - marecej
ale ale? navrat do detskych cias? - marecej
ano ano nekompromisne... v tomto ma nikto nepresvedci na iny produkt. mal som bbb, polednik, ufo ... a without no doubt
nemal som na mysli obsah ale formu toho prispevku - marecej
jeden ich tu mal, aj ich troshu definoval, prejdi si tuto temu celu a najdes jeho prispevok
aj ja si myslim, bo ako za tu cenu su myslim aj lepsie. Zatial sa v rukaviciah neviznam, ale zatial sa mi velmi pozdavaju PELLS A SPECIALIZED. JEDNOZNACNE! Zatial ine znacky nepoznam. PELLS su jednoznacne cenovo vyhodnejsie. Asi pojdem do nich : )
No hej prijemne bude. ALE nie vsetci jazdime na skladacke, potrebuje brzdit a radit prevody a na to treba lepsejsie rukavice
to littlefox - foxy mam aj ja - bombery. neviem neviem, ci by zohnal nejake na zimu do tisicky. ja som nasiel toto. vyzeraju v poho. no neskusal som
http://www.foxracing.sk/shop/index.php? ... avice%2007
No hej prijemne bude. ALE nie vsetci jazdime na skladacke, potrebuje brzdit a radit prevody a na to treba lepsejsie rukavice
no mam dojem ze brzdis az moc
a myslim ,ze by to slo aj v kozenych rukaviciach.
...a povrchova uprava pri palci je ako stvorena na utieranie sopla