Chcem z neho odmontovat ukazovatele - to este problem nie je ale ked ich odmontujem ostane v radeni diera ktoru treba niecim zakryt. Viem ze pri novsich radeniach je krytka na dieru po ukazovateli "integrovana" v samotnom ukazovateli zozadu jak je otoceny k rajdom - tu to tak nie je. Na obrazku je vidno ze to bez ukazovtela byt moze ale ta krytka co tam je sa neda zohnat - teda na shope mi bolo povedane ze to tam neni uvedenen ako nahradny diel a tym padom sa to zohnat neda (teda ze tam nic nema ist, co je imho blbost lebo predsa tam neostane diera ze?) Pod cislom 8 sa skryva nejaka krytka ale vyzera ze len na zapchatie dier po srouboch co drzali ukazovtel - tie tam btw mozem dat naspat. Takze ak niekto (snad nejaky servisak, obchodnik) vie podat fundovanu odpoved sem s nou. Este teda som rozmyslal zeby som to zakryl niecim homemade - nejake napady? Jedna sa o dieru priemeru 1,2cm hlboku mozno 4mm.
A ruku na srdce neverim ze ty by si si to na tom svojom vypimpovanom chrtbiku prelepil nalepkou
K veci zober bike do železiarsta nech ti nájdu záplatu na tvoj problém
Fotky fotene len mobilom lebo nic ine nebolo po ruke...