Zdravim! Uvazujem o kupe novej vidlice na bike CTM Rebel, kde je v zaklade nahodena nejaka Zoom Tracker 550ka. Jej pruzenie je vsak podobne ako pruzenie pevnej vidlice, takze chcem kupit nejaku lacnu novu vidlu zn. Suntour alebo RST. Prosim o rady, ktore z tych lacnejsich sa oplatia (1500-2000Sk), ake parametre su pri vidlach dôlezite a podla coho mam vybrat vidlu, ktora sa hodi na spominane CTMko. Ide mi naozaj len o to, aby som mal o nieco komfortnejsiu vidlu, lepsiu ako doteraz. Nepotrebujem vsak nic extra, jazdim max. po polnych cestach, v okoli NZ aj tak nic ine nie je. Takze od rad typu: "vyhod ten srot a kup si nieco poriadne", ma prosim usetrite . Vopred vdaka za odpovede.
osobne? áno. dodával som (išli cezo mňa) priatelom 3 biky z ktorých boli vybraté vidly a dával som tam E*****ny.
ale nepredpokladám, že to bude bez dlhodobých osobných kontaktov a predpokladám že už ani mne sa to nepodarí
To si ma moc nepotešil.
asi musim najskôr pozvať predavačov na pivo (Kofolu )
ale nie, sak uvidím najskôr, ako zareagujú a potom sa uvidí.
Sak tam bude aj môj otec, takže to bude "žiadať" on, tak hadam sa nechaju...
Inak, ešte dosť rozmýšlam, akú velkosť rámu mám zvoliť ?
Na XC je lepší velký alebo malý rám ?
Chystám sa rásť do 185cm (momentálne 177) ale naozaj neviem čo bude vhodné.
Samozrejme skúsim na predajni, či mi ten rám sadne, ale ja som skôr za 21"...
nechcem od vás, aby ste mi napísali 21" alebo 19", chcem vedieť, či je lepší menší alebo väčší ?
Inak, ešte dosť rozmýšlam, akú velkosť rámu mám zvoliť ?
nechcem od vás, aby ste mi napísali 21" alebo 19", chcem vedieť, či je lepší menší alebo väčší ?
dilemu menší vs. väčší si nechaj pre nežnejšie bikerky
v podstate to závisí od toho, kolko palcovú má mechaniku ...
[OT]Takúto odpoveď som vôbec nečakal, ale keď myslíš.. [/OT]
ale teraz som sa vozil na Brachovom biku = KONA Fire Mountain (05-06?)
je to 21"-ka
(to je ten ročník s Marzocchi MZ comp, Deore, mechan. Alivio (on má v predu hydru Deore))
a tá 21" sa mi zdá už riadny kôň, ruky mám vystreté dopredu, a to ešte nesedím v správnej polohe na ňom = som zhrbený = šak uvidíme, akú budú mať kostru v obchode ...
Poradim ti z vlasnej skusenosti CISLAM NEVERRR!!. Ja ma sp hardroch a je to 21´ (mam 185) a je velky ako kona blast 19 a mensi ako merida tfs 20 !!
Neviem ake pravitka ty americky thaiwancania pouzivaju, ale cisla niesu vsteko. Keby som si na rady kamosa kupil 19´ tak by som vypadal ako kripelko na dirtovom biku
Dobrá správa = bol som kuknuť našu "miestnu" predajňu a majú tam Raidon-a LO za 3500 = +/- ako z Čiech.
bol som si taktiež "ohmatať" CTM Delt-u mali tam Delta PLUS a 1 nejakého z***** = rám z PLUS-ka ale malo V-čka
Rám vyzerá na pohlad dobre, aj gripi má fajné ...
Som zvedaví, či ho predajú bez vidlice...
Skúsim ešte napísať e-mail do velosprint.sk, a spítať sa ich na ten "bike bez vidlice"
Držte palce
EDIT : http://novy.cykloservisbelo.sk/product_ ... 3o70oe4127
:dance:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nepredpokladám, že to bude bez dlhodobých osobných kontaktov a predpokladám že už ani mne sa to nepodarí
asi musim najskôr pozvať predavačov na pivo (Kofolu
ale nie, sak uvidím najskôr, ako zareagujú a potom sa uvidí.
Sak tam bude aj môj otec, takže to bude "žiadať" on, tak hadam sa nechaju...
dilemu menší vs. väčší si nechaj pre nežnejšie bikerky
v podstate to závisí od toho, kolko palcovú má mechaniku ...
sorry za OT
ale teraz som sa vozil na Brachovom biku = KONA Fire Mountain (05-06?)
je to 21"-ka
(to je ten ročník s Marzocchi MZ comp, Deore, mechan. Alivio (on má v predu hydru Deore))
a tá 21" sa mi zdá už riadny kôň, ruky mám vystreté dopredu, a to ešte nesedím v správnej polohe na ňom = som zhrbený = šak uvidíme, akú budú mať kostru v obchode ...
Neviem ake pravitka ty americky thaiwancania pouzivaju, ale cisla niesu vsteko. Keby som si na rady kamosa kupil 19´ tak by som vypadal ako kripelko na dirtovom biku
bol som si taktiež "ohmatať" CTM Delt-u mali tam Delta PLUS a 1 nejakého z***** = rám z PLUS-ka ale malo V-čka
Rám vyzerá na pohlad dobre, aj gripi má fajné ...
Som zvedaví, či ho predajú bez vidlice...
Skúsim ešte napísať e-mail do velosprint.sk, a spítať sa ich na ten "bike bez vidlice"
Držte palce
EDIT : http://novy.cykloservisbelo.sk/product_ ... 3o70oe4127
:dance: