Mám predstavec aj riaditka ritchey a či sa mám báť ďalej používať a radšej kúpiť iné.
Veď napríklad niektoré GT majú tiež Ritchey a myslím si, keby v GT vedeli niečo zlé o Ritchey tak by ich nemontovali na svoje bicykle.
Teda otázka, čo je také zlé na Ritchey, že ho tu tak veľa ľudí odsudzuje?
posledný komentár: 16. 9. 2008 o 8:40
mier v dusi a traviacej sustave
Blondinky su masovka ale niektore su velmi krasne
a najhorsie je, ze nie je to tak iba s ritchey
Inak uplny suhlas s Jezisom (zas:) vyskytuje sa tu par individui ktory sa svoje pokrivene videnie reality snazia natlacit do hlav ostatnym. Moderne ritchey je dobra kupa za dane money, neoslni ale ani nesklame, kto ma ten nedostatok ze je snob hlada inde, kto nie koupi a bude spokojen. Na kvalitativne dobre konfekcne bajky idealna sada.
(raz ked budem bohaty a velky si poskladam aj P21ku na komplet sedej logic sade so sachs radenim:)
A ešte si nepočul Full Shit Ahead?
Sú Ritchey komponenty s ktorými si viem predstaviť spolužitie, sú iné, s ktorými zasa nie.
Napr. keby ich rovné rajdy s 10° sweepom neboli takééé hnusnééé...
Syncros nie je drahý, ale ak by sme ho chceli porovnávať so Zoom-om tak drahý je. hehe
a IN bude zas nieco ine... stale ta ista story, len znacky v nej su ine...
P.S.: fakt by ma tiez zaujimalo ze preco je Ritchey pre buzikov...
http://www.syntace.com/index.cfm?pid=3&pk=1231
potom som to poriešil o 30 g ľahšie za polovičnú cenu, ale o to by ani tak nešlo - hlavné nešťastie je tá povrchová úprava
inak sú to aj dizajnovo krásne komponenty, no len im to dlho nevydrží (v tomto prípade)
quasko: except of normal wear and tear (inak ty asi tušíš ako som to poriešil