2Billes tvrda co si spochabel prosim ta na mna je prilis mekka a to vazim 59kg
2ppeppo5 Bude ti fakt super aj ked budes urcite chciet aj motion control ale musim povedat za seba ze zehli genialne (podla mna je to najlepsia vidla co sa tyka pomer cena a vykon)
no ja si ju budem vychvalovat asi stale pre mna je to fakt super vidla (nehovorim ze je najlepsia) u-turn mi funguje super aj ked sa mi sem tam uvolni srob z u-turnu a to len pre to ze ho nastavujem pri jazde co ty urcite nerob!!!
Jedine- pre mna je vaha a chcel by som aj ten lock uot (to do vyslapu)
Ahoj pepo,citam prave tvoju diskusiu... ja mam prave na predaj
Tora 318SoloAir len ma zdvih 130 je zo zarukou zhodena z GIANTU presiel som na marzocchi vacsi zdvih... (150)
predavam ju ozaj za hrackarsku cenu 7000,- 6500,- jazdena 2 mesiace(doklad)
Odpružené vidlice / ROCK SHOX
Cena: 11610,- Sk AKCIA
Pôvodná cena 12900,- Sk
Objednať: ks
Technické parametre Doplnkové informácie Zdvih: 100 mm
Pruženie: vzduch
Tlmenie: olej Motion Control
Korunka: aluminium 6061 T-6
Váha: 20711 g
Farby: čierna
V Brake pivoty: áno
Vertec Sniper 2006
ale vyzera trocha inac ako ten sniper v predoslom prispevku...
2Billes: myslim ze sa to pytal mna a ne teba...
Tora 318SoloAir len ma zdvih 130 je zo zarukou zhodena z GIANTU presiel som na marzocchi vacsi zdvih... (150)
Pôvodná cena 12900,- Sk
na predavanie mas bazar alebo ked uz mas take nutkanie, tak to ries cez sukr.spravy....inac celkom tazka 20kg len vidla - to sa uz natahas
natrafil som na tuto diskusiu uuuplne nahodou...a priznam sa nie som zbehli vyuzivat tento portal... a ci mam nutkanie- nie .. na predaji mi az tak nezalezi ,chcel som len pomoc... preto vobec neriesim formou ponuky cez bazar.. ak narusam pravidla,tak sorry
ved pokial to nebudes robit opakovane, tak v poho. kazdy nejak zacinal. navyse mas male plus - konecne vidiet aj celkom normalny pisomny prejav u "zaciatocnika"
ved pokial to nebudes robit opakovane, tak v poho. kazdy nejak zacinal. navyse mas male plus - konecne vidiet aj celkom normalny pisomny prejav u "zaciatocnika"
hmm,tak dik... to male plus zaciatocnika si budem vaaaazit... )
doteraz som bol prioritne len povrch. citatelom celeho fora... ale .ako pozeram , cloveka sa tu dozvie toho dost.. bike je mojou zalubou uz xxx rokov..
snad budem moc ponuknut na podelenie aj progresivnejsie skusenosti ,nez "nutkanie na predaj..."
tak nakoniec tu 302jku nemali na sklade...
povedali ze budem cakat 2 mesiace a to zas nechcem...
tak nakonec s toho vysla Rock Shox Tora 318..
spravili mi aj cenu takze celkom v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a o taky rok budem vazit uplne inak...
a urcite bude lepsia ako Omega ktoru mam teraz....
2ppeppo5 Bude ti fakt super aj ked budes urcite chciet aj motion control
a inac mas s nou aj dajake zle skusenosti ci vsetko ok?
Jedine- pre mna je vaha a chcel by som aj ten lock uot
Proste je to super vidla
chod ma ozaj perfektny!!!!
http://www.bicykle.eu/eshop/odpruzene-v ... loair.html
Pôvodná cena 12900,- Sk
V Brake pivoty: áno
chod ma ozaj perfektny!!!!
http://www.bicykle.eu/eshop/odpruzene-v ... loair.html
Pôvodná cena 12900,- Sk
natrafil som na tuto diskusiu uuuplne nahodou...a priznam sa nie som zbehli vyuzivat tento portal... a ci mam nutkanie- nie .. na predaji mi az tak nezalezi ,chcel som len pomoc... preto vobec neriesim formou ponuky cez bazar.. ak narusam pravidla,tak sorry
hmm,tak dik... to male plus zaciatocnika si budem vaaaazit...
doteraz som bol prioritne len povrch. citatelom celeho fora... ale .ako pozeram , cloveka sa tu dozvie toho dost.. bike je mojou zalubou uz xxx rokov..
snad budem moc ponuknut na podelenie aj progresivnejsie skusenosti ,nez "nutkanie na predaj..."
uz to je na zaciatku temy tak len citaj celu temu
CITAJ LEPSIE on PONUKA RS 318 solo Air
ta,tak, ..318.. 130 zdvih -bezne nie je v ponuke -edicia pre GIANT reign
Takže si spokojný s kúpou? Nenadávaš na mňa?
povedali ze budem cakat 2 mesiace a to zas nechcem...
tak nakonec s toho vysla Rock Shox Tora 318..
spravili mi aj cenu takze celkom v pohode