Mám však estetický problém, ked sa pozriem na ten môj bike s lastovičkami tak to nejako neladí môjmu oku.
Riešili ste niečo podobné že aj napriek tomu že výmena splnila účel mali ste zmiešaný pocit?
Vrátil sa vôbec niekto k rovným riaditkám?
posledný komentár: 23. 4. 2023 o 23:17
Mne sa skôr jedná či ste aj vy riešili niečo podobné, mne je jasne že k rovným sa asi určite nevrátim lebo by mi chrbát odišiel a požitok z jazdy by bol v prde...
Jasne ale povedzme si pravdu, komu nezáleží na tom aby ten jeho bike bol pekny aj pre teba samého, samozrejme že sa nevrátim k rovným.
ja tento krat uplne suhlasim s Billesom...
mimochodom tiez mam lastovicky na biku a este aj rohy
niekomu sa to paci, niekomu nie a mne je to jedno, lebo je to hlavne funkcne. neboj, zvyknes si...
Ja osobne k rovnym by som sa uz nevratil ...
Hihi dobrý nápad,ináč lastovičky určite a či si tam dáš rohy tvoja vec aj kedˇja ich nemusím.
Nemenil by som, lebo pootocenim lastoviciek v predstavci si ich mozes perfektne prisposobit.
Myslel som si, ze mi novy bike super sedi, ale space_frog mi poradil aby som ich natocil trochu dopredu a je to ovela lepsie.
A to s vyzorom biku s nevšímaj: kamarát ma xc bike so skarebom a ma downhillovú lastovičku a DH predstavcom a na volante ešte rohy
a k teme, zatial som vzdy jazdil len rovne rajdy a chrbat ma nebolel.. ale urcite nechaj lastovicky ked sa lepsie jazdi.. zdravie je prednejsie estetike..