DIK
No a KEllys je závodný, jednak je ľachký, má závodnú geometriu, výkonnejšie brzdy, ako na obyčajnom rekre biku, 2 prevodník, vidlica SID a nie Recon, tuhé kolesá síce nie ľahké, ale zas nemám toľko peňazí, alebo skor rodičia
jasne to som si vsimol aha uz chapem ale ako velmmi rozhoduje vaha?? ved 2 kila hore dolu ja sa nevyznam vies ako no ale to ta muselo vyjst dost draho tie biky nie??
No a KEllys je závodný, jednak je ľachký, má závodnú geometriu, výkonnejšie brzdy, ako na obyčajnom rekre biku, 2 prevodník, vidlica SID a nie Recon, tuhé kolesá síce nie ľahké, ale zas nemám toľko peňazí, alebo skor rodičia
ved na preetekaarske xc by som si musel trochu priplatit ja skor take rekreacne xc ale kratke trate dlhe nemam rad:)
dobre to bola sranda ale co hovoris na bike
ak ju chces tak ti ju predam ...ale nie ale na moje poziadavky je slaba a to som hovoril zo srandy ze do kosa ale stale skripa nema ani lock out a to uz ani nehovorim o takom luxuse ako nastavenie tuhosti cize som ju asi trochu rozbil no co uz ale dlho by to pri mne aj tak nevydrzala:)
nasiel som ho desi:) a cenu si nevsimaj zohnal som ho za 400 ecok... povodna cena 530€
Inak kde si sa bol voziť, keď píšeš, že bolo blato?
A bude to fungovat s tymi lankami atd?? Aj tak pojdem zajtra do servisu len som chcel vediet ci to je vazne a kolko ecok si mam prichystat. A bol som sa vozit iba kusok za domom. Na Orave dneska prsi poobede tak bola trochu rozbita cesta no ale aj tak nechapem ako sa mi to mohlo dokazit ved od pondelka tade chodim kazdy den ovela rychlejsie a 2krat dlhsiu trasu a ni a teraz... nemam slov:)
Inak kde si sa bol voziť, keď píšeš, že bolo blato?
tak berem ten recon a este sa chcem spytat neska som bol zajazdit na blate co poprsalo dost