Predam RS Tora 302, Soloair, 130mm,stlpik dlzka 19,5cm par skrabancov inak v dobrom stave. Cena 90€
Inzerat 2. (citacia)
Predam vidlu Rock Shox Tora 318 - najvyssia rada; U-Turn 85-130mm plynule nastavitelny zdvyh. Regulacia kompresie - Motioncontrol; a odskoku. Vidla bola kupovana v LiBike za 11 000sk. Cena teraz menej ako polovicna. Na cene sa da jednat. Viac info: mailom
Viac obrazkov: http://*****saweb.google.sk/KRTKOO4/RockShoxTora318UTurn#
cena 160€
Inzerat 3.
Manitou Relic 80mm, model 2007, na kotúčové brzdy, najazdených 450km..
cena 50€
zaruka este do jula
Obe su rocnik 2006... v inzerate c.2 vraj bola jazdena len rok a potom na skrini
Inzerat c.1 by som bol uz jej treti majitel... Ale vraj je zachovala...
Kazdy inzerat je uplne ina cenova kategoria
Ja jazdim najma v meste niekedy nejaka ta polna cesta... nie som ziadny extremista
Momentalne mam este vbraky takze keby som kupil tu za 50€ tak by som musel kupit este brzdy nove koleso... a este by som musel kupit nove hlavove (to v kazdom pripade) moje stare je uz dost roztahane... takze davajte linky ... nech sa rozhodnem spravne
+ poprosil by som o radu ake hlavove mam kupit... aby vydrzalo napor pri dopadoch predneho kolesa cim najdlhsie bez poskodenia
Za nazory a rady vopred dakujem
S pozdravom David
posledný komentár: 21. 2. 2013 o 11:58
posledný komentár: 21. 2. 2013 o 2:22
A to chces vidlu len na mestske hrbolceky a sem-tam polna cesta? No a to je ti tora aj dost tazka a zbytocna lebo to je vidla na XC/AM a nie na mestske chrtenie po rozky a na pivo.
Cize momentalne sa priklanam k tej Manitou Relic 80mm
Kedze nemam tolko penazi tak musim kupit toto
Tak mi dajte nejake rady ohladom tejto vidly... je to pruzina takze sa tam tuhost asi velmi nastavovat neda... vymena pruziny asi nebude lacna zalezitost takze tam ostane original...
Takze co si myslite o tejto vidle? Je sice len na kotuce... ale myslim ze by mala byt ok
50 ecok za vidlu + vymena komponentov(naboj,brzdy) alebo za 90ecok mat vidlu s moznostou aj na vecka
pred tým ako kupis tak si to dobre prepocitaj, aby si sa neodrbkal..
Myslite ze bude to zatazenie zvladat? Konkretne je to Merida Matts SX ... no konkretne moj som na nete nikde nenasiel. Kazdy mal trosku ine nalepky
Momentalne moj bicykel vyzera asi nejak takto: http://www.marriage.ru/images/matts_sx_big.jpg
Len mam krajsiu farbu
btw ram je 18tka
alebo mas dalsiu moznost vyklasli sa na kupu vidlice este cosi dosetri, ved do jari mas este cas a kup nieco lepsie -nove.
Cize ak mi poviete ze to ten ram vydrzi ... myslim ze by mal... tak kupim zrejme tu Toru 302
A co tak SR Suntour DURO? Nejake skusenosti?