máte s tým nejaké skúsenosti? v obchodoch mi do hlavy hustili že to nieje dobré.. ale aj tak som si to tam dal.. veď kamarát najazdil na jednej už 5000km a stále jede.. napíšte čo si o tom myslíte.
sak dierka v clanku retazi supnes tam spojku a to musi ist.. ja som to nejazdil ale tym kolega hej a pohoda.. on je zatazeny teoriou shimano na shimano.. ale sram spojku na shimano retazi prezil
3300 km ? na jednej retazi ? tak problemy este len pridu
Nemusia ak jazdi lahke prevody. Mam na terajsej vyse 3000 (neviem presne kedy zaciatkom roka som menil) a ak dobre ukazuje kovova mierka co mam tak je este v norme.
lio4 co si myslel tym ze kazeta si zastriela?S tou retazou nemam ziadne problemy ,Pista mas pravdu jazdim hlavne lahke prevody cize skor frekvencne a retaz nieje tak namahana .
lio4 co si myslel tym ze kazeta si zastriela?S tou retazou nemam ziadne problemy ,Pista mas pravdu jazdim hlavne lahke prevody cize skor frekvencne a retaz nieje tak namahana .
Nazdar ludia,
kolko by ma vysla ta rachlospojka ? lebo podarila sa mi taka haluz ze som za jazdy skrivil jeden clanok retaze a spravil som z prehadzovacky automatiku .... a dat znova 490 Sk za taku istu novu retaz sa mi nechce....to sa da vymenit za hociktory clanok retaze ? alebo sa sa namiesto rychlospojky dat aj normalny clanok ? Drzia v servisoch aj take daco ? dik za odpovede
ak máš doma nitovač, tak odstráň tie dva články a znovu ju spoj, ale len ak máš s tým skúsenosti (nič ťažké). inak ti to spraví hocikto zručnejší za minútu.
no smola je v tom ze si ohol presne ten vnutorny clanok na ktory sa spojka dava takze bud bude kratsia retaz , alebo budes muset vymenit par clankov.. ked si kupoval retaz tak ked ti ju skracovali zvysne ti dali..
inak sram spojka stoji tusim 60sk?
no smola je v tom ze si ohol presne ten vnutorny clanok na ktory sa spojka dava takze bud bude kratsia retaz , alebo budes muset vymenit par clankov.. ked si kupoval retaz tak ked ti ju skracovali zvysne ti dali..
btw ta retaz vypada dost hrozne..
kua lenze mne ziadne zvysne clanky nedali dufam ze dake budu mat...
hrozne zanedbane, mám ten dojem. tiež mi to udrelo do očú. v každom bikovom shope majú toľko článkov z reťazí, že by z nich mohli robiť aj nové kusy.
no asi budu mat, ked zvysne mi nevratili
inak ta fotka bola robena mobilom,zblizka a za zlych svetelnych podmienok a hned po jazde po prasnej ceste (cca 30 km), takze ta retaz moze vyzerat akoby som sa o nu nestaral...ja inak cistim a mazem retaz po kazdej jazde....inak btw neviem ako si vydedukoval z tej fotky daco viac o tej retazi, ved ta fotka je strasne nekvalitna
jj presne to som myslel... ze ta retaz vypada ako z ukrajiny ale je mozne ze je to cerstvo po jazde + mobil.. ale aj tak taku retaz som nemal vzivote
ak ti nedali clanky tak v servise budu mat urcite..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemusia ak jazdi lahke prevody. Mam na terajsej vyse 3000 (neviem presne kedy zaciatkom roka som menil) a ak dobre ukazuje kovova mierka co mam tak je este v norme.
prídu, keď ju vymení, pekne si kazeta zastrieľa..
skus si vyhladat temy s tou problematikou
kolko by ma vysla ta rachlospojka ? lebo podarila sa mi taka haluz ze som za jazdy skrivil jeden clanok retaze
kua lenze mne ziadne zvysne clanky nedali
btw CraObs co si myslel pod tym hrozne ???
no asi budu mat, ked zvysne mi nevratili
inak ta fotka bola robena mobilom,zblizka a za zlych svetelnych podmienok a hned po jazde po prasnej ceste (cca 30 km), takze ta retaz moze vyzerat akoby som sa o nu nestaral...ja inak cistim a mazem retaz po kazdej jazde....inak btw neviem ako si vydedukoval z tej fotky daco viac o tej retazi, ved ta fotka je strasne nekvalitna
ak ti nedali clanky tak v servise budu mat urcite..