zdravim,chcel by som sa opytat ,ze ci je nejaky rozdiel medzi klukami Shimano Deore FC-M542 a vyssou radou napr Shimano SLX FC-M660okrem vahy,zaujma ma hlavne pevnost,kedze ich chcem na HT FR,resp. ci sa mi oplati dolozit na SLX ?
Ď
najvyssi prevodnik z nich pojde dole a namontujem "rokáč"
Ja mám Deore ale ešte bez nápisu Deore čiže FC M 542 a som s nimi nad mieru spokojný aj keď SLX by mali byť minimálne o triedu vyššie keďže SLX je vlastne nástupcom Deore LX ale u mňa rozhodla cena myslím , že na XC stačia aj tie Deore
zdravim,chcel by som sa opytat ,ze ci je nejaky rozdiel medzi klukami Shimano Deore FC-M542 a vyssou radou napr Shimano SLX FC-M660okrem vahy,zaujma ma hlavne pevnost,kedze ich chcem na HT FR,resp. ci sa mi oplati dolozit na SLX ?
Ď
Sada od Shimana určená na FR sa volá Saint.
SLX je na AM a Deore na XC.
Ja mám Deore ale ešte bez nápisu Deore čiže FC M 542 a som s nimi nad mieru spokojný aj keď SLX by mali byť minimálne o triedu vyššie keďže SLX je vlastne nástupcom Deore LX ale u mňa rozhodla cena myslím , že na XC stačia aj tie Deore
A podľa čoho vieš že to je Deore, keď tam nemáš nápis DEORE?
Imho 542 Deore neni. Deore je 532 o.i.
Bob to si kde vycital a kde potom zaradis sady LX, XT, XTR ?
zdravim,chcel by som sa opytat ,ze ci je nejaky rozdiel medzi klukami ...........
Jazdil som XT a momentalne SLX je tam rozdiel vo vahe, ale rozdiel v tuhosti nejako nevnimam. SLX su cenovo na velmi prijatelnej urovni takze na bezne jazdenie bohate postacuju. Jediny problem ktory som v suvislosti s HT II riesil bola vymena tych nestastne riesenych lozisk v puzdrach. Po cca 6 000 km kluky nevykazuju ziadne podstatne znamky opotrebovania.
V oficiálnom katalógu Shimana. Keď chceš, tak to môžem naskenovať a zavesiť sem.
Keď máš lepší zdroj, sem s ním..!
Nehovorím že sa nedá jazdiť hocičo na hocičom, ale nejaké oficiálne doporučenia výrobcu proste existujú. Či sa tým niekto bude riadiť alebo nie je druhá vec. Každý má vlastný rozum. Asi...
lubik: obrázky sú pekné. Ale je tam trochu rozdiel v materiáli. Hliník vs. oceľ.
Ale na fotke je pekne vidieť, že kľuky deore spoznáš podľa piatich znakov:
1. D
2. E
3. O
4. R
5. E
lubik: obrázky sú pekné. Ale je tam trochu rozdiel v materiáli. Hliník vs. oceľ.
1. D
2. E
3. O
4. R
5. E
To nám tu chceš akože nakecať že tie druhé kľuky sú z ocele?
V oficiálnom katalógu Shimana. Keď chceš, tak to môžem naskenovať a zavesiť sem.
Nehovorím že sa nedá jazdiť hocičo na hocičom, ale nejaké oficiálne doporučenia výrobcu proste existujú. Či sa tým niekto bude riadiť alebo nie je druhá vec. Každý má vlastný rozum. Asi...
V oficialnom katalogu je zmienka a urcenie iba pre SLX
Shimano SLX to seria komponentów dla miłośników All-Mountain. Fukcje komponentów różnią się od funkcjiXT i Deore. Oznacza to, że SLX oferuje fukkcje unikalne, w tym możliowść podwójnego przedniego mechanizmu korbowego, który nie występuje w XT, ani w Deore. ale OK
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pre istotu som vyznacil hlavne info
moj rozpocet je tak max na tie SLXky(aj to ze..no)
Ď
Sada od Shimana určená na FR sa volá Saint.
SLX je na AM a Deore na XC.
A podľa čoho vieš že to je Deore, keď tam nemáš nápis DEORE?
Imho 542 Deore neni. Deore je 532 o.i.
1. D
2. E
3. O
4. R
5. E
tieto http://www.solomons.co.za/files/SLXCrank.gif sú na fulíku 120/120
a tieto http://www.wiggle.co.uk/images/shimano-slx-fc665c62-zoom.jpg so zosilnenými závitmi, 170 mm dlhé, s 38 zubovou pílou mám na zjazďáku
1. D
2. E
3. O
4. R
5. E
To nám tu chceš akože nakecať že tie druhé kľuky sú z ocele?
Kamenovať sa nebude
Shimano SLX to seria komponentów dla miłośników All-Mountain. Fukcje komponentów różnią się od funkcjiXT i Deore. Oznacza to, że SLX oferuje fukkcje unikalne, w tym możliowść podwójnego przedniego mechanizmu korbowego, który nie występuje w XT, ani w Deore.