ked skocim z obrubnika, alebo stojim na pedaloch a prudko zaberam do pedalov, tak mi prehodi retaz..sposobuje to dost tazkosti ...mam novu kazetu aj retaz, neviem ci to nemoze byt v pile.....
diky
to je jedno s tym obrubnikom , proste dopadnem a zaslapnem po dopade..ale to viem ze sposobuje kmitanie retaze..mna skor stve ze ked zaberam do kopca tak mi to samo prehazduje... retaz sram na 8 kolecko, neviem aky typ...8 kolo shimano myslim,
jj asi uz je opotrebovana aj v servise vraveli ze mozno to bude treba vymenit, ale ze este sa to da... noa mam tam nejake najhorsie shimano a mam na tom 5000 km a dost blbe to uz je...co miodporucate ? mam tam vsetko alivio ..co sa da take dobry pomer cena-vykon zohnat na tie komponenty...do 1500 sk
ak budes kupovat nove komponenty, mne sa ako najlacnejsi osvedcil http://www.kolokram.cz . jediniy problemom moze byt, ze ak chces nejake "obycajnejsie" komponenty, tam ich teda nezozenies (vseobecne od deore vyssie tam maju).
Ak je nova retaz, nova kazeta a preskakuje to pri silnom zabere, tak najpravdepodobnejsie to bude prilis zjazdenou strednou pilou, na ktorej sa jazdi najviac.
Ak nemas pily na klukach pevne nanitovane, tak odporucam kupit novu strednu pilu a pre istotu radsej aj malu (ocelove Truvativy su kvalitne a vyjdu obe dokopy myslim okolo 350-400 Sk, stredna pila sama stoji do 250 Sk) a mas vyriesene. Este je moznost, ze je problem aj v orechu ako pisal dutchman, ale ak Ti to do vymeny retaze nerobilo a po nahodeni novej zrazu ano, tak je to minimalna sanca...
tomu sa obycajne vyhnes tak, ze pomocou takych 2 srobov dostelujes dorazy alebo ako ti vychadza lanko z paciek na riadidlach, tak tam povolis/dotiahnes otocenim plastovej "srandy"
tomu sa obycajne vyhnes tak, ze pomocou takych 2 srobov dostelujes dorazy alebo ako ti vychadza lanko z paciek na riadidlach, tak tam povolis/dotiahnes otocenim plastovej "srandy"
robi to odkedy som vymenil tu kazetu a retaz a slo to zo servisneho strediska, kedze som menil aj radenie tak to bolo vsetko ponastavovane, a ked ides po rovine radi to plynulo presne , bez zavahania...len ked do kopca tak zrazu drb..
tak potom to fakt bude asi v tej pile. este takto, skace to pri hociakom prevode alebo ides do kopva dajme tomu len na 1 pile a nejakom malom kolecku z kazety? potom by to fakt mohlo byt aj tymi dotazmi, kedze by si inak tento prevod nepouzival. ak ale ides na vseliakych prevodoch, asi tomu vadi ojazdena pila
tak potom to fakt bude asi v tej pile. este takto, skace to pri hociakom prevode alebo ides do kopva dajme tomu len na 1 pile a nejakom malom kolecku z kazety? potom by to fakt mohlo byt aj tymi dotazmi, kedze by si inak tento prevod nepouzival. ak ale ides na vseliakych prevodoch, asi tomu vadi ojazdena pila
noo ked to mam na 3ke albo na 2ke na pile...na jednotke nie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
retaz sram na 8 kolecko, neviem aky typ...8 kolo shimano myslim,
diky
Moze. Ak je velmi opotrebovana, iba vymena kazety a retaze nepomoze.
Ak nemas pily na klukach pevne nanitovane, tak odporucam kupit novu strednu pilu a pre istotu radsej aj malu (ocelove Truvativy su kvalitne a vyjdu obe dokopy myslim okolo 350-400 Sk, stredna pila sama stoji do 250 Sk) a mas vyriesene. Este je moznost, ze je problem aj v orechu ako pisal dutchman, ale ak Ti to do vymeny retaze nerobilo a po nahodeni novej zrazu ano, tak je to minimalna sanca...
to sa počita ako skok?
robi to odkedy som vymenil tu kazetu a retaz a slo to zo servisneho strediska, kedze som menil aj radenie tak to bolo vsetko ponastavovane, a ked ides po rovine radi to plynulo presne , bez zavahania...len ked do kopca tak zrazu drb..
noo ked to mam na 3ke albo na 2ke na pile...na jednotke nie...