Kristina: vdaka za info .. moje spekulacie o tom, ako rozvrhnem prevody , su momentalne kompletne zastarale od momentu testu elipsoidu .. stacilo by mi 2x9 , ale 36z robi Shimano bez pavuka, co je problem. Mozno ale s 24T elipsoidom zistim, ze staci co mam
Caute chcem dať ovál AB 9100 shimano pre Shimano kluky a pri tom ovále píšu že je nutne to používať iba s reťazou 9100 že bude padať retaz. Aktuálne mám xt retaz je to nutne meniť ? Dik
Tuším som to tu niekde dávnejšie zahliadol, teraz to neviem nájsť. Keď mám teraz 34z okrúhly prevodník a chcem ísť do oválu brať rovnaký počet zubov, viac ci menej o 2?
Sranda, ja som par rokov jazdil oval, teraz mam zase kruh a nevidim rozdiel. Zato pri prechode na oval som bol nadseny . Tak to mozno buducu sezonu znovu vymenim
Na starom Neurone som od prerábky na 1x11 vozil čínske ovaly a na začiatku som si vsugeroval že cítim rozdiel. Túto sezónu som presadol na Spectral kde je origo kruh a nejak ma to vlastne nenapadlo riešiť, až teraz ako vidím názov vlákna tak ma osvietilo že som prešiel som späť na kruh a ani som si to neuvedomil ... Ale teda ako som už aj inde písal, zjavne som dosť bezcitný chlap ;-]
Caute chcem dať ovál AB 9100 shimano pre Shimano kluky a pri tom ovále píšu že je nutne to používať iba s reťazou 9100 že bude padať retaz. Aktuálne mám xt retaz je to nutne meniť ? Dik
oval bude akoby 32 v zuzenej casti a 34 na vrcholoch. mohlo by to pomoct. ja mam 32 oval a 34 by som nechcel, lebo z kopca si viem prislapnut. ale zas mam 88 kil mozno ak by som mal 67kg dal by som aj 34
No akože mne 34 vyhovuje na vačšinu ale ked pride morda kopec tak už sa trápim už je to moc silove a nejdem kruhovy pohyb pedalovania. Ja mám 76 kg, preto neviem či rovno zobrat oval 32 alebo 34
este je to aj o kazete, ked pozeram fotky tvojej novej masiny vyzera ze mas 10-52. vacsina ludi /aj ja/ ma 10-50. ak ma filip36 52t kazetu tiez odporucam 34t
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja idem objednať 32 aj 34 a poviem či pasuje tak isto.
skade si na to prišiel že 34z nie ? veď taký istý obrázok ukazuje pri všetkých zuboch...
super, daj potom prosím vedieť výsledok
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/kluky-a-prevodniky/prevodniky/4482484/absoluteblack-36t-oval.html
Kúpila som tento Absolute Black XT M8000 BCD96 OVAL 34z, pôvodný okrúhly bol 34z, kľuky mam MT510.
Všetko sedí aj radi perfektne, lepšie jak predtým.
Zober garbaruk.ab ma nizke zuby.