Tu mozte pisat technicke problemy pri tychto brzdach. A mozem rovno zacat. Po priblizne 300-400km sa pretlacilo tesnenie pod platnickou na zadnej brzde a vyteka olej. Packa zmakla a pri stisknuti tecie dalsi olej. Samozrejme, ze uz aj sucha. Uz som brzdil kadecim ale toto sa mi este nestalo a som sklamany. Cim novsie tym horsie a plati to asi vsade.
Nuz doba exponencialnho rastu zisku aj dlhov. Tipujem ze budem musiet menit tesnenie. Taka biela vec tam vytrca okolo platnicky a tam tecie olej. Je to tesnenie, ze ano. Kde to zohnat. Reklamacia je casovo narocna.
nezozenes. len cele prasa.... vytiani platne odmontuj prasa, opatrne vytiahni piest a pozri ake je .. mozno len zle nasadene v drazke tela
inac je to na reklamaciu kus za kus
No takze problem vyrieseny. Vypadla mi dakde pri jazde segerka, platnicky sa posunuly smerom nadol a tym padom az moc vysunulo piest pri brzdeni co zapricinilo unik oleja a nasledne zavzdusnenie. Takze pojdem zajtra do servisu a si to na pockanie dam spravit. Dajte pozor na to a radsej si tie segerky este sami roztiahnite kombinackami.
Tu mozte pisat technicke problemy pri tychto brzdach. A mozem rovno zacat. Po priblizne 300-400km sa pretlacilo tesnenie pod platnickou na zadnej brzde a vyteka olej. Packa zmakla a pri stisknuti tecie dalsi olej. Samozrejme, ze uz aj sucha. Uz som brzdil kadecim ale toto sa mi este nestalo a som sklamany. Cim novsie tym horsie a plati to asi vsade.
Mam ich uz mesiac a mal som presne ten isty problem .Poslal som ich naspäť ale poslali mi ich v takom istom stave tak som im ju poslal zas a poslali mi novu , ta je zatial v poriadku takze dufam , ze to tak aj ostane .S prednou som ziadne problemy nemal.(Klop,klop,klop)
A co sa ti teda stalo vlastne? Lebo u mna to nakoniec bola len ta segerka ktora drzi platnicky. 5 centova segerka vypadne a narobi skody za 10€. Mozem byt rad, ze som nestratil tie platne.
Ma tak napadlo. Mam tu mineralny olej Shell Helix HX3. Vadilo by to brzde keby som ho tam primiesal? Teraz stlacim packu az na volant a potom uz trochu chyta takze prazdna neni. Mozno to dakto uz takto spravil, tak sa pytam ci to vadi lebo znie to dost divoko, to si uvedomujem .
to čo sa Ti stalo sa môže stať, ak prehreješ kotúče a doštičky, vtedy klesne účinnosť brzdy a tlačíš na páku väčšou silou, ktorú už tesnenie nemusí udržať, olej unikne......
v dlhých zjazdoch treba brzdiť prerušovane, kotúče a doštičky sa neprehrejú, potom stačí na zabrzdenie malá sila, tú tesnenia v pohode udržia.
Olej doporučujem Shimano.
Keď mal niekto problém s pohybom piestov, tak v brzdách mal iný olej ako shimano.....
po výmene oleja problémy prestali.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac je to na reklamaciu kus za kus
Mam ich uz mesiac a mal som presne ten isty problem .Poslal som ich naspäť ale poslali mi ich v takom istom stave tak som im ju poslal zas a poslali mi novu , ta je zatial v poriadku takze dufam , ze to tak aj ostane .S prednou som ziadne problemy nemal.(Klop,klop,klop)
v dlhých zjazdoch treba brzdiť prerušovane, kotúče a doštičky sa neprehrejú, potom stačí na zabrzdenie malá sila, tú tesnenia v pohode udržia.
Olej doporučujem Shimano.
Keď mal niekto problém s pohybom piestov, tak v brzdách mal iný olej ako shimano.....
po výmene oleja problémy prestali.
http://www.google.sk/search?q=z%C3%A1vla%C4%8Dka&hl=sk&client=firefox-a&hs=LKF&rls=org.mozilla:sk:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mhvDT9HaL7CV0QXj5KSwCg&ved=0CGQQsAQ&biw=1680&bih=947&sei=nBvDT7TnPO334QT78KDACQ