pootreboval by som poradit ohladom nejakych vecí ..
chcem si vymenit retaz.. je jedno aku si kupim??? bude mi pasovat ?? ...vedeli by ste mi nejaku odporucit..taku cenovo dostupnu???
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
Preto ti poradim navstivit odborny servis v tvojom okoli, kde ti urcite poradia a vymenia co bude potreba
keď si myslíš že to zvládneš, potrebuješ len vedieť ako a čím na to (http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/demontaz-montaz-retezu/) a tiež vybrať správnu reťaz podľa toho koľko koliesok máš na kazete (je rozdiel medzi reťazou na 7 a 9 koliesko). Ale vyberať môžeš i podľa výrobcu sady, podľa biku atď.
1, nie
2, mozno
3, sram 830 8-kolo
ja mam 870 a nic proti nej
ale ne.. je to Vertec Patrol GTX DSC
dufam ze to staci
dalej by mi trebalo na bike novu prehadzovacku lebo tuto co mam je totalne rozbita uz .. co navrhujes?
bolo by dobre keby som si kupil taku istu¨??? ale nejaku inu ?? lespiu?
A ak jazdis drsnejsie, tak by ti stacilo aj nieco z bazara, kolkoraz su tam slusne, v poho funkcne diely za solidnu cenu, treba pozriet
Pri vymene prehadzovacky sa moze stat ze uz budes potrebovat o cosi dlhsiu retaz ako mas teraz /110clankov/, hlavne je aby si tu retaz skracoval az ked budes mat kupene vsetko co chces a namontovane na biku /myslim tym salter, pastorky ,kluky...neviem co vsetko chces menit/ a podla toho uvidis aku dlhu ju potrebujes...ale to je uz iny pribeh