nova sezona si pyta okrem pimpovania biku aj pimpovanie oblecka
Potrebujem nejake nove kratasy a zatial sa mi hodne pozdavaju Enduro Singletrack.
Hlavne teda kvoli pomeru cena/vykon.
Jazdite ich niekto ze by ste dali nejaky dojmy a pojmy, pripadne nejakuk mini recenziu?
Ide mi hlavne o to ci niesu moc pevne/tvrde (kua ako to nazvat). ci su teda dost flexibilne, resp aspon trochu stretchove?
Ako su odvetrane? Prezije v nich clovek aj v lete?
Pripadne ked mate nejake iny typy na dobre AM/Enduro shortky tak sem s nimi.
zatial som stihol odjazdit len v 3/4 Hummvee a som snimi velmi spokojny, dobre odvetrane v podstate s jemnejsej latky ako singletrack takze uvidime co sa snimi stane ked ich zachytim o nejaky konar alebo nieco podobne
este mam MT500 ale to je ina, hlavne cenova kategoria
ako som pisal, mam 2, obe velkosti L, kupene s odstupom asi 1 roku, no tie novsie su vacsie (aj napriek rovnakemu cislu) a tiez na tych novsich tie suche zipsy na stahovanie nohavice fakticky nedrzia (na starych drzia)
Pozor - su bez cyklo vlozky, tu si musis dokupit samostatne (speci endura vlozka sa da pripnut priamo na nohavice), ja pouzivam 20e cyklogate GT...
este doplnim, ze prezili mnoho padov a nie je na nich ziadna znamka poskodenia
2Vladol - tebe dakujem za mini recenziu, presne take som nieco chcel pocut.
takze idem do nich
s tymi cyklovlozkami ( po mojom plienkami
dik moc za tip.
myslim ze sa tam vyberiem. dufma ze ma hnede
Inak aj Gore ma vnutorne elastaky kapanek tesne v porovnani s vonkajsimi...hlavne na stehnach
Inak aj Gore ma vnutorne elastaky kapanek tesne v porovnani s vonkajsimi...hlavne na stehnach
Mne sa ani nezdá a majú výbornú vložku.
dlhe singletracky nemam takze neviem porovnat