Jazdím ju ale 2 mesiace vidla bola kúpena od Milana z tuningtestu.
Vidla vidlí dobre jediné čo by som jej vytkol je že trošku grcká.
Sečteno podtrženo za tie peniaze asi najlepšia vidla.
Jazdím ju ale 2 mesiace vidla bola kúpena od Milana z tuningtestu.
to neni vidlica ale obycajna *****.
teraz ju berem na repas lebo sfukuje,tecie,nevracia zdvih a je meká
citas si to po sebe?
sfukuje? akoze unika vzduch? to je dost takze u tejto vidlice asi mas zly ventil (user error), lebo vnutorna konstrukcia a obrovske mnozstvo vzduchu vo velkej komore vo vnutri sa nikam nezmesti.
Tecie? aj mne trocha po prvy repas teraz uz vobec (klop klop)
Nevracia zdvih? to co je za hovadinu? ked mas tad stlaceny tak nie, ale inak je to nelogicka blbost.
Mekka? si v poriadku chlapce ved je vzduchova a to musis mat nastavene na seba a nie mladsieho brata . Proste asi niesi dostatocne inteligentni na taku vidlu.
Moj nazor na tu vidlu je ze:
+:perfektny tlmic, menitelny zdvih kedykolvek (120-180), hladky chod, nastavitelna chr. vdaka dvom rozlicnym komoram(ovlyvnenie zac. a koncu zdvihu), nizka cena
- tecenie pred vymenou oleja (necistoty sposobovali tecenie), velke vnutorne odpory pri namahni inym smerom ako je smer chodu (sposobne tesnym umisteninm a vymedzenim vole co je + lebo nema ziaden vakel).
citas si to po sebe?
sfukuje? akoze unika vzduch? to je dost takze u tejto vidlice asi mas zly ventil (user error), lebo vnutorna konstrukcia a obrovske mnozstvo vzduchu vo velkej komore vo vnutri sa nikam nezmesti.
Nevracia zdvih? to co je za hovadinu? ked mas tad stlaceny tak nie, ale inak je to nelogicka blbost.
Mekka? si v poriadku chlapce ved je vzduchova a to musis mat nastavene na seba a nie mladsieho brata . Proste asi niesi dostatocne inteligentni na taku vidlu.
+:perfektny tlmic, menitelny zdvih kedykolvek (120-180), hladky chod, nastavitelna chr. vdaka dvom rozlicnym komoram(ovlyvnenie zac. a koncu zdvihu), nizka cena
- tecenie pred vymenou oleja (necistoty sposobovali tecenie), velke vnutorne odpory pri namahni inym smerom ako je smer chodu (sposobne tesnym umisteninm a vymedzenim vole co je + lebo nema ziaden vakel).
čo je to tad? dneska sme ju zatlacili z miesta na doraz..to je vidlica? bola dofúkaná a časom uplne sfúkla..šak som snou isiel jazdit a pocas zjazdu som ju vyťahoval hore...nikdy viac takú vidlicu
Ivo keď sfukuje a mäkne je jasné že ani TAD nebude fungovať plnohodnotne, takže nepíše asi tak hovadiny. Proste narazil na problémový kus a treba ho zrepasovať.
k tým + ... perfektný tlmič, no to by som úplne netvrdil, pri vysokozdvihovej vidlici sa zíde aj taká high speed kompresia a podobne, takže perfektný tlmič si osobne predstavujem inak. A tomuto som clekom nepochopil ... kľuden cez PM
... nastavitelna chr. vdaka dvom rozlicnym komoram(ovlyvnenie zac. a koncu zdvihu)...
jazdim 2 roky verziu z TT, zatial ziadny problem, velmi dobry chod, akurat mi chybaju najake ficurky ako spominal Lapierre, ale mne viac skor low speed kompresia inak sa tie peniaze naozaj velmi dobra volba
ne menim nazor je to hovadina musis sa o nu dobre starat nic take sr suntourky nepoznaju ze repas siel som dole kopcom rozbity teren neviem ako je to mozne ale odtrhol som odskok a zo 150 bola hned 230 oprava bola okolo 220€ takze neni nic extra ta vidla
Debil, debil, debil, debil.
Nevieš že je vzduchová ? U každého inák . Záleží od tvojej váhy
Prepáč, nikto z neba múdri nespadol a tvoju reakciu si si mohol odpustiť.!!
Môj bráško ju jazdil cca 1 rok a celkom si ju pochvaloval a sag mal nadstavený na 10% zdvihu. Netiekla a ani nesfukovala až na jeden krát asi pri prvej jazde tuším, odvtedy
mal pokoj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
definicia slova grcká
citas si to po sebe?
Mekka? si v poriadku chlapce ved je vzduchova a to musis mat nastavene na seba a nie mladsieho brata
Mekka? si v poriadku chlapce ved je vzduchova a to musis mat nastavene na seba a nie mladsieho brata
čo je to tad? dneska sme ju zatlacili z miesta na doraz..to je vidlica? bola dofúkaná a časom uplne sfúkla..šak som snou isiel jazdit a pocas zjazdu som ju vyťahoval hore...nikdy viac takú vidlicu
k tým + ... perfektný tlmič, no to by som úplne netvrdil, pri vysokozdvihovej vidlici sa zíde aj taká high speed kompresia a podobne, takže perfektný tlmič si osobne predstavujem inak. A tomuto som clekom nepochopil ... kľuden cez PM
Prepáč, nikto z neba múdri nespadol a tvoju reakciu si si mohol odpustiť.!!
Môj bráško ju jazdil cca 1 rok a celkom si ju pochvaloval a sag mal nadstavený na 10% zdvihu. Netiekla a ani nesfukovala až na jeden krát asi pri prvej jazde tuším, odvtedy
mal pokoj...