no tak som sa rozhodol ze kupim novu vidlu, tak by som sa chcel spytat ci je tato dobra na taky stredne tazky XC...a ak mate skusenosti napiste pls pls ja rad citam prispevky
PS: asi tu uz bolo vela takych tem ale nenasiel som ziadne tak pardon ak to je doubletoppic
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice-odpruzene-tlumice_84/SR-Suntour-2007_157/Vidlice-SR-Suntour-E*****N-RL-100mm-Disc_2274.html
posledný komentár: 26. 10. 2021 o 12:59
posledný komentár: 13. 5. 2020 o 14:55
posledný komentár: 7. 6. 2008 o 17:34
nie, preto sa pytam ci sa to za tie peniaze oplati
No tak ja som zase počul, že aj neupravený e*****n je celkom slušný. Mám upravený a je to pohodička - pracuje na jednotku...
upravený už tymito neduhmi netrpí a chodom sa dostáva úplne do iných dimenzí.
konečné rozhodnutie je našťastie na tebe.
Nestráca sa tým záruka?
ked kupuješ od Milana tak dostaneš upravenú vidlu so zárukou a dokladom o kúpe.
Roman túto dokonalosť som nepochopil. Tmax tvrdí že mu nikde nekape a zároveň má doporučenie dopĺňať olej. hehe Paradoxy doby ći čo? hehe
Radšej by som Vám všetkým prial mať peniaze na vidlu pri ktorej sa nemusíte zamýšlať nad túnením. hehe
K tvojej poslednej poznámke len doplním .... original nikdy nebude chodiť ako upravená. Kludne sa to dá demonštrovať na mojej Fox Talas RLC. Takže to nieje len o financiach a vedia ti to potvrdiť viacerí uživatelia FOXu. U nižších značiek to platí dvojnásobne.
na epikone sa upravuje aj tlmič a jeho vlastnosti, taktiež vrchné stieraky a vymieňa negatívna pružinka za inú.
bez prípravkov, skúsenosti bude výsledok viac ako otázny.