nazdar.Mám doma vidlicu suntour xcr 120mm a neviem čím to mám mazať a čo všetko mám namazať poradili by ste my? nechcem to pokazit alebo niečo stím spraviť.
sssssory za to pismo ale ked dost rychlo pisem a ponahlam tak stalacam aj dve pismena..no to jeno ...ale vsak teda sa vratim k teme hlavne jazdi len si davaj pozor aby ti struna nepristala na ksichte ked sa ti to tam uz zlomy ale nemalo by aj ked je to prasknute .
cawte.Mám ešte jednu otázku čo sa tíka tejto vidli .Ako rozoberiem tie spodné nohy myslím tím ako vytiahnem tie gumy na stieranie nečistot a neviem ešte čo tam je mám tam strašne veľa bordelu vo vnútri.
Ja som vecinom videl tiez s tlmicom. Naco chces vrch rozoberat?
to netreba. Naspodu mas dve imbusove srkutky:
-povolit a buchnut po nich gumennym kladivom, aby sa odelili tiahla.
-vytiahnut vnutorne nohy z vonkajsich
-vycistit, dat novu vazelni a dole trocha motoroveho oleja (5-15W)
-zmontovat a jazdit.
ja by som to skusil takto: nastriekal by som tam nejaky cistic(cillit, bref atd.) a potom vyplachol vodou, utrel, nechal preschnut a dalej to, co tu dal MAcroo
Zdravým pricucnem sa sem . Je normálne že vidla keď idem na tréning/výjazd pruží (raz lepšie a raz horšie) a keď už idem z tréningu/výjazdu vidla sa ani nezanorý... ešte lepšie ako lockout...
Nečakám do nej nič extrémne ale tak toto sa mi už zdá moc... Ďakujem Marcus.
bike mas doma asi v teple, predpokladam a ked ides na trening, tak je v chlade, asi aj pocas neho, tak trochu stuhne vazelina a hned to ide tazsie...ak si nemyslim spravne, tak potom prepac
Prosím Vás, však nieje normálne keď má vidla (aj keď je to XCR) suchý chod a zadrháva sa... keď ju aj premažem tak buď padne do zdvihu a naspäť iba ak odľahčím koleso alebo nejde skoro vôbec... Má najazdených asi 3500km (asi do 200km v teplote -10°C, alebo v blate, ale to by malo až taký vplyv?)
Rozober, vyčisti, namaž, zmontuj, jazdi.
Moju som rozoberal po 3000, z toho 1500 urobil prvý majiteľ. Vo vútorných nohách bolo cca. 2 deci blata. Nerobím si srandu. Keby som nevidel, neuverím. Odkedy som ju oservisoval, chodí hladko (aj keď v mraze ztuha), predtým sa zadrhávala.
nic len inbus zo spodu povolis sroby, trosku ich nechas v zavite a klepnes po nich, potom vysrobujes a vytiahnes vonkajsie nohy,a je to
vsetko poriadne vycistis a namazes nejakou riedkou vazelinkou
a o5 slozis a zasrobujes
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to netreba. Naspodu mas dve imbusove srkutky:
-povolit a buchnut po nich gumennym kladivom, aby sa odelili tiahla.
-vytiahnut vnutorne nohy z vonkajsich
-vycistit, dat novu vazelni a dole trocha motoroveho oleja (5-15W)
-zmontovat a jazdit.
Nečakám do nej nič extrémne ale tak toto sa mi už zdá moc... Ďakujem Marcus.
Moju som rozoberal po 3000, z toho 1500 urobil prvý majiteľ. Vo vútorných nohách bolo cca. 2 deci blata. Nerobím si srandu. Keby som nevidel, neuverím. Odkedy som ju oservisoval, chodí hladko (aj keď v mraze ztuha), predtým sa zadrhávala.
vsetko poriadne vycistis a namazes nejakou riedkou vazelinkou
a o5 slozis a zasrobujes