Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Vsetko ide so vsetkym ako v Bewerly Hills 90210, kazdy s kazdym a to 2x ???
mam otestovane
axs salter s gx prehadzkou
red paky s gx prehadzkou
novy axs pod s gx prehadzkou
rival paky s gx prehadzkou
novy axs pod s reverb axs dropperom
red paky 2klik s xlpr axs dropperom
lol, vcera som si nahodou vsimol, ze mi svieti cerveno uz aj radenie. A to mam axs ani nie pol roka
Neviem teraz u seba najst tu tabulku s vydrzami, ze kolko to takto este mozem jazdit. Mate to pls niekto po ruke? (pre GX)
Vdaka
scarinko funkčne je to to isté GX aj AXS je to len to že to GX je lacnejšia verzia AXS davaju k X01/XX1 , dokonca GX píšu na R2bike že je aj lahšie , inak medzi všetkými sú minimalne rozdieli či radenie alebo prehadzovač , kludne môžeme niekedy vybehnúť a vyskúšat si to
St_Peter mal oby dvojo vedel by napísať porovnanie
Tie kontrolky na radení sú milé ? Som nevedel, že tam niečo také je, len že tam je tlačítko na párovanie, inak som sa tam dolu nikdy nepozeral. Mne to len raz nad trailom napísalo na Garmine, že mi dochádza batéria v radení...potvrdil som akože Super-beriem na vedomie a do mesiaca to riešim....2km dlhý trail už som od polovice len doplachtil s nefunkčným radením
scarinko funkčne je to to isté GX aj AXS je to len to že to GX je lacnejšia verzia AXS davaju k X01/XX1 , dokonca GX píšu na R2bike že je aj lahšie , inak medzi všetkými sú minimalne rozdieli či radenie alebo prehadzovač , kludne môžeme niekedy vybehnúť a vyskúšat si to
Mam Axs cca 10mesiace dosť málo mi v poslednom čase vydrzi baterka cca 200km a uz začala svietiť na červeno ešte som sice spravil dalsich 100km a potom som dal radsej pod nabijacku asi dosť radím alebo dosť vela žere baterku to že často drzim pačku a reťaz beha v kuse neviem vydržala aj 450km bez problemu a možno fakt viac radim.
To vazne? Mne to na graveli vydrzi urcite 600-700 km, ze blikne cervena namiesto zelenej, cize este 100 by to iste dalo minimalne. Na mtb si nie som isty kedze ho teraz jazdim malo a ked nabijam jednu baterku nabijem aj druhu rovno
Ja nabijam priebezne ked sa mi chce a nemam problem ?.
Co sa tyka radenia, na fulle gx baterka menena asi po 5500km, na graveli zatial 10000km a nebolo potrebne.
To vazne? Mne to na graveli vydrzi urcite 600-700 km, ze blikne cervena namiesto zelenej, cize este 100 by to iste dalo minimalne. Na mtb si nie som isty kedze ho teraz jazdim malo a ked nabijam jednu baterku nabijem aj druhu rovno
Na graveli neradim asi az tak casto ako na MTB v lese. Teda mam taky pocit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.sram.com/globalassets/document-hierarchy/compatibility-map/road/axs-components-compatibility-map.pdf
mam otestovane
axs salter s gx prehadzkou
red paky s gx prehadzkou
novy axs pod s gx prehadzkou
rival paky s gx prehadzkou
novy axs pod s reverb axs dropperom
red paky 2klik s xlpr axs dropperom
vsetko funguje tip top
TAKEWELL New Battery for Sram AXS/eTap,Lighter and Smaller Battery for SRAM Red eTap AXS Force Rival GX Eagle XX1,Black,2 Pcs https://a.co/d/dNrwoVK
zatial otestovane 1 jazdu na graveli a 1 jazdu na mtb, zatial funguje super a ulahci pripnutie kapsicky
Neviem teraz u seba najst tu tabulku s vydrzami, ze kolko to takto este mozem jazdit. Mate to pls niekto po ruke? (pre GX)
Vdaka
každopádne je to top záležitosť
Totiz ani neviem, ako dlho mi to takto cerveno uz svieti, vcera som si to len nahodou vsimol.
každopádne je to top záležitosť
Ide o to ze mam prehadzku XX1 ale nemam radenie ?
novotneho pells po 2200mil https://www.instagram.com/p/CvPMWswPo-X/
Co sa tyka radenia, na fulle gx baterka menena asi po 5500km, na graveli zatial 10000km a nebolo potrebne.
Na graveli neradim asi az tak casto ako na MTB v lese. Teda mam taky pocit.