momentálne jazdím radenie X7 a šalter X9 a uvažujem nad novým radením bud X9 alebo X0 3x9. Chcem sa spýtať je nejaký rozdiel vo funkčnosti medzi x9 a x0? Nejedná sa mi o materál a váhu , ale čisto funkčnosť, či sa oplati dať dvojnásobnú sumu za X0.
Vďaka za odpovede.
EDIT: Pravda, nejazdím toľko v takých podmienkach, aby to bolo relevantné tvrdenie. Posledná veta však platí.
Ty si origo uviedol klasiku takže obe z odkazov by mali fungovať
Upresním:
Značka na lanku sa posunula o 2mm .... Lanko sa pravdepodobne natiahne len minimálne, všetko je to vo vôľach na paralelograme, uloženiach, bowdene, vôľach v páčke atď.
Chcel som si len overiť tvrdenie z predošlej diskusie.
kaslem radsej na to. by som aj vytiahol tie kopce na strednom prevodniku, ale v poslednom case mi nejak strasne skace retaz, ked mam zaradene vpredu 2 a vzadu 1. asi budem musiet vymenit aj stredny prevodnik. vsetko sa sere
A co z toho vypliva? Ze idem spat
http://s4f9b55a471ef4.img.gostorego.com/809E82/cdn/media-v2/s4/f9/b5/5a/47/1e/f4/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/img_2614_1200x800.jpg
v takejto forme som to instaloval na stary ram scott, na novy ram spesl bolo treba odstranit ten drziak na stred a pripevnit to rovno na osobitny drziak na rame, to su tie 2 imbusy