Čaute, mám dosť veľký problém brat sa mi hral s bikom, zas sa hral na opravára a strhol mi závit na brzde, a nejde mi to absolútne povoliť už som skúšal všetko. Je to na 5ku imbus a keď strčím imbus dovnútra tak okamžite začne preklzávať. Poradte pls ako sa to da napraviť.Pridávam aj pár fotiek. Ďakujem
Ak ti to nejde tak tam daj WD ale pozor aby si nezamastil kotúč/platničky skús tým šroubovákom ako ti radí majso ak ani to nepomôže tak narež tú skrutku hlbšie a nájdi niečo toho rozmeru na vodorovnú páku (niaky kus kovu)
normalne bezny problem... odkrut druhu sraubu a pokrut zo strmenom a ta srauba povoli. ziadne wdcko len sa ti to dostane na kotuc alebo platnicky a o problem viac. ziadna veda
ach ty závit.. strhol ti hrany a nie závit.. ako radia ostatný.. narezať pilkou na železo a povoliť šrobovákom.. ak by to nejšlo tak po tom šrobováku trochu silnejšie poklep kladivom (nie dvojkilovým)
btw. isto tam natlačil 4ku imbus miesto 5ky a ako tak pozerám tak ho doťahoval..
da sa kupit skoro vsade ale neviem ako u vas ale tu v brezne su hrozne predrazene. srauby na kotucove brzdy tu pod 5€ nezohnam. a skus tam ako som ti povedal
to slovo "šrauby" mi až oči trhá 5€ za štyri šróby? to z čoho sú? z titánu?
keď sa ti ho podarí odkrútiť tak ho zober do železiarstva a kúp si taký.. za max 0,50€ - aj to preháňam.. ešte ma napadá možnosť ak si šikovný a máš doma závitníky a závitové očká navŕtať šrób a vyrezať do neho opačný závit + železnú tyčinku na ktorú tiež vyrežeš závit ak sa ti ani to nepodarí, tak odvŕtať..
lusl, úprimne mám doma doť náradia ale závitníkmi si ma fakt dostal .. skúsim to určite nejako, aj tak už ma tie brzdy furt seru´furt je s nimi niečo stále šúchajú keď našetrím tak asi sa naštvem a kúpim novú zadnú, napr, povolím šroby keď sa mi konečne podarí nastaiť to tak aby platničky neškreli o kotúč tak pri prvem brzdení sa to zase posunie a zas sa deje disco
a ked nepojde ani tak ani tak tak strc imbus do tej hlavicky a skus bodnut zvarackou a krasne odkrutis to je ten posledny sposob sice poskodis imbis ale aspon to budes mat von:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a čo som doho pchal
btw. isto tam natlačil 4ku imbus miesto 5ky a ako tak pozerám tak ho doťahoval..
to slovo "šrauby" mi až oči trhá
keď sa ti ho podarí odkrútiť tak ho zober do železiarstva a kúp si taký.. za max 0,50€ - aj to preháňam.. ešte ma napadá možnosť ak si šikovný a máš doma závitníky a závitové očká navŕtať šrób a vyrezať do neho opačný závit + železnú tyčinku na ktorú tiež vyrežeš závit
funguje to super... hlavne na taketo pripady....