Chcem sa opitat co mam urobit alebo co mam kupit ked:odvzdusnim brzdu a dam samozrejme novu kvapalinu.... tak brzdabrzdi paradne ale ked zacnem jazdit alebo iba skusat po dvore ci som ju dobre odvzdusnil... tak mi vyteka kvapalina alebo napr ked iba stojim a mackam packu a divam sa na packu tak sa postupne zbiera kvapalina na jednom nieste.... pri srobku to neni ale minule som daval do packy iny srubok a mi cosi tam prasklo ale nwm co mozno to prasknutie takej umelej hmoty pri tom srobiku...(bola to o cosi mensia dierka ako hlavicka srubku co som tam dal...a tak na boku je take praskunute to je mozno to prasknutie poskodilo nadrzku na kvapalinu alebo co... nwm a brzdu mam hayes mag kotucova....
Cez tú prasklinku to určite vyteká. Musíš všetko robiť pomali a s citom
sak hej viem... som to robil pomali a z citom.... a zachvilku to prasklo a bolo sak skusim sa niako do toho pozret bez toho aby som do toho zasahoval..
možno by som to dal do servisu....lepšie ako pri dlhšom zjazde brzdiť nohami
to je esteze predna ale ona brzdi aj ked vyteka ta kvapalina... ale bzdi to tak ze ma to zastavi na takych 1-3m ked brzdim prednu.... a to mi na zjazdovanie staci ako lebo prednu potrebem pribrzat zatial...
pri srobku to neni ale minule som daval do packy iny srubok a mi cosi tam prasklo ale nwm co mozno to prasknutie takej umelej hmoty pri tom srobiku...(bola to o cosi mensia dierka ako hlavicka srubku co som tam dal...a tak na boku je take praskunute to je mozno to prasknutie poskodilo nadrzku na kvapalinu alebo co... nwm a brzdu mam hayes mag kotucova....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sak hej viem... som to robil pomali a z citom.... a zachvilku to prasklo a bolo
ee:D normalne sa na to pozrem ked budem mackat packu a budem si do toho svietit tak kde to bude vytekat a tak
to je esteze predna ale ona brzdi aj ked vyteka ta kvapalina... ale bzdi to tak ze ma to zastavi na takych 1-3m ked brzdim prednu.... a to mi na zjazdovanie staci ako lebo prednu potrebem pribrzat zatial...
a co tak davat taky srobik, ako tam ma byt...
hh... zalozim jasne