potreboval by som poradit co mam robit zo strhnutym zavitom na klukach.
skusal som aj navrtat do pedala dieru a urobit zavit ale marne pedale su pewne jak skala.
no co ti poradim,tak to vsetko vyd*b a kup nove a mas pokoj .... keby si chcel mam doma kluky fsa aj s osou platinum a retazou xtr a kazetou xt vsetko to sedi ..je to jazdene...ale vyjde tomenej ako nove kluky deore...cez pm aj fotos
no bol som v meste a kupil som vlozku do tych kluk tak uz len zavit sprawit
tie kluky porobim a predam ich za lacno nech sa ich zbawim
a v piatok alebo v pondelok mi maju prist nowe kluky 64 eko
nie zase taky dement niesom aby som pchal lavi pedal do pravej kluky !
Nič si z toho nerob, ale si dosť mocný dement:
1. si z Martina a przníš slovenčinu
2. nepoznáš klávesnicu a rozdiel medzi v a w
3. nepoznáš vybrané slová
A okrem toho si babrák, lebo závit na kľuke vybrúsi dohladka nezatiahnutý pedál. Viem to, lebo taký babrák som bol aj ja - keď som ešte jazdil, tak som takto zbrúsil závity na kľuke Campe a tréner ma skoro zabil. Bolo to za hlbokého budovania komunizmu, Campa bola problémovo dostupná a bicykle sme fasovali v klube.
Vyriešilo sa to vložkou...
mal som ich zatiahnuteeeeeeeeee sak som este kukall ze ich mam zatiahnuteeeeeeeeee a ja ked ich raz zatiahnem tak na fest ! takze neviem ako je mozne aby bolo mozne aby sa odkrutili!
no 64 eko stoja shimano deore octalink
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a v piatok alebo v pondelok mi maju prist nowe kluky 64 eko
Nič si z toho nerob, ale si dosť mocný dement:
1. si z Martina a przníš slovenčinu
2. nepoznáš klávesnicu a rozdiel medzi v a w
3. nepoznáš vybrané slová
A okrem toho si babrák, lebo závit na kľuke vybrúsi dohladka nezatiahnutý pedál. Viem to, lebo taký babrák som bol aj ja - keď som ešte jazdil, tak som takto zbrúsil závity na kľuke Campe a tréner ma skoro zabil. Bolo to za hlbokého budovania komunizmu, Campa bola problémovo dostupná a bicykle sme fasovali v klube.
Vyriešilo sa to vložkou...
To je čo za značka tá 64 eko? O takej som ešte nepočul...
tak to som zvedavý
no 64 eko stoja
Fuj pľuha jedny neokrôchaná.prawopis