asi pred 300 km som menil retaz, pastorky, aj kluky a retaz mi z casu na cas vystreli - hlavne ked sa do toho trochu oprem. moze byt problem aj v prehadzovacke? (sponovanie na nej je na maxime)
na ceste sa mi to este nestalo, skor sa to stava ked slapem po lese - kamene, korene ...
Ja keď mením reťaz,tak strieľa na najmenších pastorkoch kým sa zabehne (aj 150km).
Záleží,ako si reťaz s pastorkom "sadnú" do noty.
A tie "iné" reťaze,čo si skúšal,boli nové,alebo zabehané?
tie dalsie retaze boli tiez nove. jedna bola neaka KNC a dalsie SHIMANO HG50 taka ista aku tam mam teraz
Aj pri súloži je lepšie,keď sú partneri zabehnutí.
Koľko km si asi na týchto súčastiach našlapal?
Tých 70 máš zmáknutých za jeden deň,tak zajtra vyskoč na svoj stroj...a ak sa Ti zadarí,tak v utorok môžeš zahlásiť,že máš nové zabehnuté prevody a si Big King na zábehy
Na novych bajkoch tiez retaze (vacsinou) nestrielaju. Alebo ich ujovia a tety pred vyskladnenim zabehavaju okolo fabriky?
Tak prečo tá streľba?
Evidentne je niekde problém a ten sa koncentruje na najmenšie pastorky,čo je typické pre novú reťaz.
Nova retaz sadne presne na novu kazetu. Na male, stredne aj velke pastorky. Ak retaz striela, nie je problem v "nezabehnuti" ale niekde inde. Kde presne, to sa tazko radi takto na dialku. Vsetky moznosti tu uz asi boli spomenute. Autor len musi zistit ktory pripad je ten jeho.
EDIT : najazdil som zatial na tej novej kazete necelych 200km
Mozu a pravdepodobne hraniciace s istotou aj robia. Kolko maju tie prevodniky nabehane ? Robi to na vsetkych troch ? Skontroluj este v akom stave su kladky.