jj dal minule som tu videl graf jeho najazdenych kilakov...a na to aky ma vek teda riadne maka chlapec za jeden z tychto prazdninovych mesiacov tam mal cez 1000km je to proste maly makac ja mam za tuto sezonu nejak 1700km dokopy a on dal tolko za dva mesiace
Zdravim potreboval by som sa spitať mal som bike z 26 kolesami ale kupil som 29er ale neviem najst obvod kolesa na 29-tky a teraz neviem ci treba kupit novy computer.
pozdravujem. mám tacháč z Lidla - je super, ale má nevýhodu (neviem či je to slabou baterkou, nevšimol som si to od začiatku), že nevie merať pod 5km/h ... niekedy ani pod 7km/h ... tak mi poraďte niečo od Sigmy napr. čo určite ide po aspoň 5km/h ... mal som Cateye - rozbil som ho (či ako sa to píše) a ten vedel min. 4,1 ak si dobre pamätám. vďaka
Mna len tak napada, ze ak das este jeden magnet a znizis obvod kolesa na polovicu, tak by sa mala citlivost pri nizkych rychlostiach zvysit. Ale zalezi od tachaca, ci sa da taky maly obvod nastavit.
Mam bezdrotovu Sigmu 1609 a po cca 120 odjazdenych hodinach mi niekedy vypadne signal. Moze to byt slabou bateriou ? Ma tato Sigma ukazovatel slabej baterie. Nikde som to v navode nenasiel.
Mam Echowell U4. Vcera som sa spustil cca 60km/h a tachometer ukazoval 0,00. Myslel som si, ze som len presvihol limit alebo co... Potom vsak zacal merat uplne hovadiny. Rychlost skakala od 0-20 aj ked som siel konstantne 18. Potom casom to rychlost a kilometre prestalo pocitat uplne. Ale aj ked bola rychlost 0 aj tak ukazoval, ze jazdim. Nestalo sa s tym niekomu nieco podobne? Lebo pri 5€ tachometri nema vyznam riesit reklamacku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SIGMA BC 1609
V popise: Keď sa kapacita batérie blíži ku koncu, rozsvieti sa ikonka.