hmmm, to zase nieje AZ take zle... no jedine co sa da poradit je vyskusat este hrubsie planzety. alebo jazdit tlaky ako chris akrigg. mne uz viackrat pomohli v SC s obdobnymi zivotnymi komplikaciami.
Mne sa to nezdá byť vôbec zlé Ak je správny SAG a stred zdvihu využíva rozumne, tak 2 cm od dorazu na relatívne malom skoku bez ideálneho dopadu je úplne v pohode.
www.gabelprofi.de/Ersatzteilkatalog/
Alebo pozri iné nemecké shopy (hibike.de , bike-components.de ...), tam by mohla byť skladom nejaká vhodná pružina.
Co si myslite
ROCKSHOX LYRIC DUAL POSITION AIR RC2 DH, 130/160MM, TAPERED, MISSION CONTROL DH, EXTERNAL REBOUND, HIGH SPEED COMPRESSION AND LOW SPEED COMPRESSION 2012
alebo
Boss DEVILLE 160
Pride mi bike s lyrikom, no uvazujem ze ho predam pokial je novy a kupim nieco ine. Zmenu zdvihu nepotrebujem, predtym som mal 2-step a boli s nim iba problemy, novemu systemu velmi neverim. Co viete o tomto prevedeni lyrika? Chod, spolahlivost, ci si pomozem zmenou, alebo sa to ani neoplati? Na take am/en jazdenie
2012 modely:
Lyrik má o trochu vyšší zdvih (nemyslím tým len možnosť prerábky na 170mm, ale aj reálny zdvih po doraz v 160mm verzii). Tiež je o trošku ťažší, má vyššiu tuhosť pri brzdení (o trošku) a nižšiu tuhosť v krute (o trošku),
V prílohe priebeh. Fukcia TRC, ktorú ponúka Bos, je zaujímavá - viď zmenu priebehu (s TRC je to tá krivka vyššie).
Údaje sú z tohto testu, je dostupný zdarma na stiahnutie http://www.bike-magazin.de/test_technik/komponenten_zubehoer/federgabeln/federgabeln-2012-fuer-all-mountain-und-enduro/a10049.html
Sú tam aj iné zaujímavé vidlice.
kamov> Bos všetci čo majú chvália, ale to každý to svoje . Skúsať som neskúšal, ale vyzerá celkom zaujímavo, aj keď u mňa na AM/EN vedú skôr pružinovky. Dijkovu si neskúšal?
PatrikL> Ako vyšlo aspoň poradie by ma zaujímalo. Vieš to sem dať? Prečítal by som si aj celý test, ale nemčinu viem len úplne základy (ein Bier bitte )
Ťažko povedať ktorá je celkovo najlepšia, každý má iné požiadavky... A každá vidlica má nejakú chybu Pri niektorých je problém najmä cena Bos má ako + a zároveň aj - uvedenú neprítomnosť zmeny zdvihu alebo nejakého uzamknutia, tiež uchytenie osky nie je také oku lahodiace. Mne by to bolo úplne jedno a myslím si, že na vidlici s takým zdvihom a určením je prítomnosť funkcie ktorá zmenší vzduchovú komoru (a spraví priebeh progresívnejším) dosť užitočná vec.
AJ nad novym pike-om som uvazoval, zalezi od ceny za ktoru by som predal lyrika a zohnal novu, ci by zmena stala za tych par stovak navyse. Pruzinovky sa aj mne pacia, ale uz nechcem vidlu co ma dva a pol kila :/ Ej bude to tazke rozhodovanie, co myslite 500 kilo by som za neho dostal?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde zohnat pruziny do lyrik-u uturn? Dik
Alebo pozri iné nemecké shopy (hibike.de , bike-components.de ...), tam by mohla byť skladom nejaká vhodná pružina.
ROCKSHOX LYRIC DUAL POSITION AIR RC2 DH, 130/160MM, TAPERED, MISSION CONTROL DH, EXTERNAL REBOUND, HIGH SPEED COMPRESSION AND LOW SPEED COMPRESSION 2012
alebo
Boss DEVILLE 160
Pride mi bike s lyrikom, no uvazujem ze ho predam pokial je novy a kupim nieco ine. Zmenu zdvihu nepotrebujem, predtym som mal 2-step a boli s nim iba problemy, novemu systemu velmi neverim. Co viete o tomto prevedeni lyrika? Chod, spolahlivost, ci si pomozem zmenou, alebo sa to ani neoplati? Na take am/en jazdenie
Lyrik má o trochu vyšší zdvih (nemyslím tým len možnosť prerábky na 170mm, ale aj reálny zdvih po doraz v 160mm verzii). Tiež je o trošku ťažší, má vyššiu tuhosť pri brzdení (o trošku) a nižšiu tuhosť v krute (o trošku),
V prílohe priebeh. Fukcia TRC, ktorú ponúka Bos, je zaujímavá - viď zmenu priebehu (s TRC je to tá krivka vyššie).
Údaje sú z tohto testu, je dostupný zdarma na stiahnutie http://www.bike-magazin.de/test_technik/komponenten_zubehoer/federgabeln/federgabeln-2012-fuer-all-mountain-und-enduro/a10049.html
Sú tam aj iné zaujímavé vidlice.
PatrikL> Ako vyšlo aspoň poradie by ma zaujímalo. Vieš to sem dať? Prečítal by som si aj celý test, ale nemčinu viem len úplne základy (ein Bier bitte
1 Bos
2 RS/FOX
3 Suntour
Ťažko povedať ktorá je celkovo najlepšia, každý má iné požiadavky... A každá vidlica má nejakú chybu
Ako si nakoniec poriesil citlivost?