vybruje mi zadna brzda ale tak strasne ze sa aj bojim brzdit aby sa nieco neodrbalo.
ked som to zbezne pozeral kotuc vyzera ze drzi pevne tak isto aj prasa. bike ma mesiac a najazdene asi 50 km po rovine, a v predajni mi tvrdia ze si to musi sadnut, je to pravda ?
podla mna ked to teraz vibruje celym bikom tak tam si uz asi nic nesadne.
viem ze tu je toho tony ale nikde som nenasiel nejake konkretne zarucene riesenie.
vopred dik
tectro draco ma rovnake dosticky ako stare shimano deore, cize napr. shimano br-m515, su polymerove - organicke, po nahodeni nastane ticho, jedine negativum, deru sa rychlejsie
takze 2x cca 9e a mas rok pokoj
po roku ich cele odmontujes, predas za 25e a kupis nove shimano deore
inej cesty niet
stala sa mi taka vec ze som strhol hlavicku na tom srobiku co drzi platnicky. resp vnutry tie hranky. ma niekto nejaky trik ako nato.
da sa kupit ten srobik ?
respektive ak sa to doma niekomu vala tak sa ho ujmem
dik za kazdu radu
btw. tektro draco 2 su na predaj ak by niekto chcel dam aj do bazaru
dik
Kazdopadne ak to funguje tak by som to neriesil, iba obcas utrel a hotovo. Tie nove brzdy su urcite krok vpred, dokonca sa zacali vyrabat original shimano "basic" platnicky s ocelovou zakladnou, ktore stoja cca 6eur/par (maju rovnaku zmes ako drahsie hlinnikove). Tomu budu tazko konkurovat aj ostatni vyrobcovia "kompatibilnych" platniciek. Je to nieco ako original toner do tlaciarne za cenu nejakej repliky a ako iste viete v niektorych pripadoch su nove originalne tonery drahsie ako cela tlaciaren
Paci sa mi smer, ktorym sa shimano ubera, kazdy si dokaze najst to svoje.
Ešte raz sa mi niekedy v živote dostanu AVIDi do rúk, vyhodím ich von oknom