A to už radšej SIDI.
Nie preto ze su Nike ale tie ostatne co pisete som videl len drahsie. Ak viete de by boli MTB tretry 1000-1700 hodte link. Diki.
ja som tiez kedysi chcela tretry Nike, bolo to vsak v casoch, ked som bola na tuto znacku zatazena, ale nemohla som zohnat svoje cislo, tak som kupila Specialized a nelutujem - hmm, asi by som radsej este pockala a prisetrila par stovak.. ale proti gustu ziaden disputat..
Ja mam tieto...
1. Exustar SM312/SM302
2. druhou lacnejsou volbou je SPIUK ZS1M01/ZS1M02 (vyhlasene NAJ tretrami v Spaine pre rok 2007...
Takze ak by mal niekto skusenosti ohladom kvality, vydrze atd budem rad za info
Tak nakoniec moja volba padla na Exustar SM312, vo velkosti 45 mi sedia jak uliate
http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov=SM312&id=915
Plastove tretry resp. tvrda plastova podrazka je hroza ked mas niekam prejst na ulici to sa kazdy otaca ze aka cica v lodickach si to vykracuju a to typek v elastakoch
Teraz na zimu som si kupil ticho tretry Shimano MW02
http://www.wiggle.co.uk/ProductDetail.a ... 02%20Shoes
Tam sa aj chystam, ale teraz sa tusim stahuju do novych priestorov, takze po 20. tam skocim. Snad este budu mat moje cislo
tusim 2 x do roka po 899 SK MTB tretry...
Videl som ich, so snurkou a jednym suchym zipsom.
Celkom pekne....len taka maksia podrazka, skor na chodenie....
Nie preto ze su Nike ale tie ostatne co pisete som videl len drahsie. Ak viete de by boli MTB tretry 1000-1700 hodte link. Diki.
Ja uvazujem vyskusat:
1. Exustar SM312/SM302
2. druhou lacnejsou volbou je SPIUK ZS1M01/ZS1M02 (vyhlasene NAJ tretrami v Spaine pre rok 2007...
Takze ak by mal niekto skusenosti ohladom kvality, vydrze atd budem rad za info
kvalitnesie maju 2-3 suche zipy a pevnu tvrdu plastobu podrazku.
tie najsamkvalitnejsie maju podrazku karbonovu a suchy zip plus nejake stahovanie na koliesko.
dovolim si nesuhlasit. ja som kupoval shimana pred 3 rokmi, take cierne, so snurkami, a su tvrde jak hovado, sa v nich zle chodi ked treba slapat. Je pravda ze vtedy boli tretry so suchym zipom velmi drahe. A aby sa snurka nezadrela do pily, resp. nelietala pri slapani, tak je tam nato gumicka.
charlie napisal: uz viaceri ludia mi hovorili, ze tie mikrozamky su lepsie, ze boty pevne drzia na nohe, tak asi pojdem do nich...
Chlapci mikro-oné ma to aj svoje nevyhody - neprekrvuje sa noha a ozábe
Ja jazdim Specialized MTB Sport
Tieto sa mi asi zdajú najlepšie hľadal som okolo 1500. M075 sú pre mňa už veľa 2500 už ee.
Ja by som ich nebral niesu nicim extra vynimocne akurat len to ze su Nike .. ziadne hroty suche zipy :ä a podrazka skor taka turisticka