Chcem kupit niake tie tretry do 3 000Sk a neviem si vybra respektive rozhodnut sa....rozhodujem sa medzi Scott comp 07 a axon edge{tie preto lebo maju pracku}.primem kazdu radu a ine znacky..........diky za vsetky rady
keby niekto predsa len zacal slintat po tych krasnych cervenych adidaskach, uvadzam zoznam ceskych obchodov, ktore maju adidas-cyklo sortiment... (v Rakusku ani vo Viedni som nenasiel... , Slovensko hehe) http://www.kastar.cz/index.php?p=produkty-uvod&id_vyr=2
Chcel by som prejst na SPD a tretry objednavat cez net. napr.Specialized Taho MTB.Mozem sa riadit civilnimi velkostami? Topanky nosim c.42, tak aj tretry 42? Alebo je to velmi specificke...Specialized vyskusat nemam kde. Na ceskom e-shop som nasiel este minulorocny model.
mám specialized taho MTB a sedia mi perfektne.a super sa v nich aj chodí.a u mna to tak je.topánky adidas 46 aj tretry 46.ale naj. by bolo asi vyskúšať:)
Dik. Islo mi hlavne o tu velkost. Este som nepocul, ze by niekomu tento model nesadol.Prinajhorsom budu za dobru cenu na predaj.Vsak je moznos pri objednani cez net vratit bez udania dovodu,takze asi to risknem.
to patrik:tretry taho mam uz druhy rok a su v pohode.nosim topanky
c.42 ale tretry mam len c.41.po maratonoch ktore prezili/boli viackrat
totalne premocene/ a narychlo vysusene,nic im nieje len trochu vybledli.
v predajni kde som ich kupoval tak mali taku mierku od specialized a ked
som tam polozil nohu tak mi boli dobre c.41 a su doteraz.takze doporucujem vyskusat.
Dik. Islo mi hlavne o tu velkost. Este som nepocul, ze by niekomu tento model nesadol.Prinajhorsom budu za dobru cenu na predaj.Vsak je moznos pri objednani cez net vratit bez udania dovodu,takze asi to risknem.
idem ich kupit mojej drahej, vyskusali sme ich v Kaktuse a sadlo jej o cislo vacsie ako nosi civilne boty, ale take iste cislo ako ine tenisky ci stare tretry inych znaciek...
skor ma zaujima, kde si nasiel taku super cenu, lebo som prehladal web a vsetky sa lisia v desiatkach korun, akoby tam bola generalne doporucena cena, takze sa do Kakaca vratim... dik za tip
Tak JUKY ma zneistil...asi si spravim vylet do trencina. Dudo: ziadnu super cenu som neobjavil-vsade stoja rovnako. Islo mi o model 07' cierne na bagbike.cz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chystame
http://www.rueduvelo.com/boutique/image ... 0456_1.jpg
keby niekto predsa len zacal slintat po tych krasnych cervenych adidaskach, uvadzam zoznam ceskych obchodov, ktore maju adidas-cyklo sortiment...
http://www.kastar.cz/index.php?p=produkty-uvod&id_vyr=2
otazne je vsak, ako Ti sadnu tie tretry na nohy... najprv by som ich radsej vyskusal, az potom kupoval...
c.42 ale tretry mam len c.41.po maratonoch ktore prezili/boli viackrat
totalne premocene/ a narychlo vysusene,nic im nieje len trochu vybledli.
v predajni kde som ich kupoval tak mali taku mierku od specialized a ked
som tam polozil nohu tak mi boli dobre c.41 a su doteraz.takze doporucujem vyskusat.
idem ich kupit mojej drahej, vyskusali sme ich v Kaktuse a sadlo jej o cislo vacsie ako nosi civilne boty, ale take iste cislo ako ine tenisky ci stare tretry inych znaciek...
skor ma zaujima, kde si nasiel taku super cenu, lebo som prehladal web a vsetky sa lisia v desiatkach korun, akoby tam bola generalne doporucena cena, takze sa do Kakaca vratim... dik za tip
Dudo: ziadnu super cenu som neobjavil-vsade stoja rovnako. Islo mi o model 07' cierne na bagbike.cz
...da sa tomuto odolat?
http://bike.shimano.com/publish/content ... type-.html