Po osobnej skusenosti si viac tretry spesl nekupim a uz vobec nie s tym nepodarenym klipom. Jedno aj druhe ho_no vydrzi. Niet nad jednoduchost sucheho zipsu. Ziadne zadrhavanie a takmer nemoznost nerozopnutia nehrozi. Kym ich rozopnem, popreklinam vsetkych vyvojarov v Spesly.
Tato fotka odo mna tu uz raz bola.
A raz tu už bola aj odpoveď, že už na modeloch 2009 to bolo vyriešené.
Ja mám 2008, problém s ľahko ohybným klipom som mal a napravil za 10 s. To, ako sa bota ohýba a opotrebúva, závisí dosť od toho, ako kto čaptá... napr. trekáče Garmont sa mi na plutvách rozpadli za pár mesiacov, La Sportivy dlhodobo držia pokope. Každý má inú labu a spôsob chôdze.
Navyše ma Spešly zbavili problémov s Mortonovou neuralgiou (znecitlivenie prednej polovice chodidla... bežci tiež poznajú) - BG občas aj funguje.
Po osobnej skusenosti si viac tretry spesl nekupim a uz vobec nie s tym nepodarenym klipom. Jedno aj druhe ho_no vydrzi. Niet nad jednoduchost sucheho zipsu. Ziadne zadrhavanie a takmer nemoznost nerozopnutia nehrozi. Kym ich rozopnem, popreklinam vsetkych vyvojarov v Spesly.
Ja mam Spesle tiez, ale tohorocny model. A prave naopak, ten klip si neviem vynachvalit. Ani raz sa nezadrhol, uplne rozopnuty je behom sekundy - tak ako aj suchy zips (a nezalepi sa naspat). Ale dolezitejsie je velmi pohodlne a jednoduche jemne dotiahnutie/uvolnenie pocas jazdy. Co si so suchym zipsom neviem vobec predstavit. Moj nazor - bez klipu radsej nie. Zatial som na nich odjazdil len jednu sezonu, ale su stale ako nove.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cena dobra na ukor vyberu velkosti,proste vypredaj...
Ja mám 2008, problém s ľahko ohybným
Navyše ma Spešly zbavili problémov s Mortonovou neuralgiou (znecitlivenie prednej polovice chodidla... bežci tiež poznajú) - BG občas aj funguje.
Mozno, ale kto raz sklamal, opatovnu doveru si ziska velmi tazko.
O kvalite zn. Spesl by mohol pisat aj bajkboro s ich celoprstovymi rukavicami.
Ja mam Spesle tiez, ale tohorocny model. A prave naopak, ten klip si neviem vynachvalit. Ani raz sa nezadrhol, uplne rozopnuty je behom sekundy - tak ako aj suchy zips (a nezalepi sa naspat). Ale dolezitejsie je velmi pohodlne a jednoduche jemne dotiahnutie/uvolnenie pocas jazdy. Co si so suchym zipsom neviem vobec predstavit. Moj nazor - bez klipu radsej nie. Zatial som na nich odjazdil len jednu sezonu, ale su stale ako nove.