zdravím, mám taký problémik, kvôli napináku a rockringu (ktorý nutne potrebujem) som musel dať dole malú a najväčšiu pílu zpredu a tá čo ostala (32 zubová) mi na niektoré výšľapy nestačí, napinák na dvojpílu som aj pôvodne kúpil ale proste sa to tam nevojde všetko a na komplet nové kľuky nemám peniaze. Preto sa chce spýtať, či by pomohlo a či sa vôbec dajú kúpiť viaczubové napr dve najväčšie píly na kazete, proste by som ich vymenil a sľapalo by sami myslím lepšie. Kamoš má na svojom niečo ako extra-veľkú tú najväčšiu vzadu, a je o dosť väčšia ako moja. takže pomohlo by to a dá sa to zohnať?kde? dik
no kedze pises ze si kupil napinak aj rockring,a nechal iba 32 zubovu tak predpokladam ze ams nejaky DJ alebo FR alebo proste enjaky "skakaci " bike...ale ved predsa na takom sa chodi iba dolekopcom
mám ctm Demon a aby som šiel dolekopcom, musím ísť najprv hore proste niektoré strmšie so svojou kondičkou zatiaľ nedávam... jazdiť chcem en/fr... na dj nemám gule
jj poznám ale ja si rád aj zamakám... preto som kúpil shaman enduro napinák ale odrbal som sa riadne, lebo taká úzka kladka je že nie je šanca ešte jednu tam vtesnať bez toho aby sa drela tak ale teraz k veci
pastorky na kazete nevymeníš..kazeta sa robí znitovaná...musíš kúpiť novú. Pri nižších radách to nieje katastrofa s cenou. a kúpíš aj 11:36 zubovú..a najväčší pastorok už je o dosť väčší ako tá tvoja jediná píla. A na koniec aj na majstrovstvách na xc jazdí jeden iba na jednej píle..
nejde o to na čom sa jazdí ale čo s tým dám toto teraz mi nestačí, namakám sa jak sviňa... no nič asi pohľadám nejaký funkčný napinák na dve píly jak našetrím prachy... ak viete o niečom budem rád
Mam nieco taketo, 34z, mierne jazdene /z frcu/. Neviem aky mas teraz najvacsii a ci ti napr. prechod 24-34 nebude robit galibu, s tym nemam skusenost...napis odkial si kazetu normalne roznitujes alebo rozsrobujes a vymenis, ja to robim na vsetkych kazetach, lepsie sa cistia a vyskladas si co potrebujes
Zdravim,
akurat citam hned v prvom prispevku,ze typek kvoli napinaku dal prvu a tretiu pilu dole. To iste potrebujem aj ja. Avsak niesom si isty, ci je to mozne. Pretoze ako pozeram-tak pozeram a neviem prist na to ako je to vsetko nahodene na kluke. Predpokladam, ze nosna pila je ta stredna a na nu je pripevnena prva a tretia. Cize ak sa nemylim, tak by nemal byt problem ich dat dole a nechat len strednu, ze ?
Je to jasne vidieť. Malá je prichytená samostatne, strednú s veľkou držia spoločné skrutky. Pokiaľ necháš len strednú, potrebuješ buď nové (kratšie) skrutky alebo použiť podložky.
velkú dáš dole v pohode, len povolíš 4 skrutky.. na to aby si zhodil aj malú musíš stiahnuť dole kluky..
a nato aby si tam nechal len stredný tak potrebuješ kratšie skrutky alebo podložky, alebo miesto velkej píly rockring...
edit: tak tmax bol rýchlejší
edit2:
tu vidíš ako vypadá kluka bez prevodníkov.. vnútorné dierky sú pre malú, tie necháš volné, vonkajší pavúk ide zvnútra stredná, zvonka velká spolu na jednej (štyroch) skrutkách.. copyrightfarm3.static.flickr.com farm3.static.flickr.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
akurat citam hned v prvom prispevku,ze typek kvoli napinaku dal prvu a tretiu pilu dole. To iste potrebujem aj ja. Avsak niesom si isty, ci je to mozne. Pretoze ako pozeram-tak pozeram a neviem prist na to ako je to vsetko nahodene na kluke. Predpokladam, ze nosna pila je ta stredna a na nu je pripevnena prva a tretia. Cize ak sa nemylim, tak by nemal byt problem ich dat dole a nechat len strednu, ze ?
TU je fotka z predu (mam tie iste kluky aj pily) : http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/vymena-stredove-osy/
Prikladam aj foto.
a nato aby si tam nechal len stredný tak potrebuješ kratšie skrutky alebo podložky, alebo miesto velkej píly rockring...
edit: tak tmax bol rýchlejší
edit2:
tu vidíš ako vypadá kluka bez prevodníkov.. vnútorné dierky sú pre malú, tie necháš volné, vonkajší pavúk ide zvnútra stredná, zvonka velká spolu na jednej (štyroch) skrutkách..
Este vsak musim zbehnut do servisu, pretoze mojim klukam sa nechce ist vobec dole :/