je v pohodke...hlavne je to marzocchi...myslim ze budes spokojny v tejto cenovej kategorii...a este ked ju najdes so zaujimavou zlavou tak neni co riesit
Chodi sa asi tak, ze je dost necitliva (mne sa osvedcilo znizit hladinu oleja a nizsi tlak), ide tak na 2/3 max zdvihu, tuhost je v pohode, za tu cenu je to tiez v pohode, ale proste ked vyskusas naozajstnu vidlu, tak uz by si to nechcel...
Vidim, ze mu to musim osvetlit. : ) Je to zastarala vidlica so zastaralou koncepciou. Dnes uz konkurencia robi - tuhsie, citlivejsie, krajsie a kvalitnejsie vidlice v podobnej cenovej hladine. Davam do pozornosti RS TORA a Recon..
o te vidle som sa pýtal preto lebo si ju kupil moj oco. A vravi že je snou maximalne spokojní a na tu toru mam rovnakí nazor sam ju mam na svojom scotte scale 60 vynikajuco žehli aj tie najmenšie nerovnosti
o te vidle som sa pital preto lebo si ju kupil moj oco. A vravi že je snou maximalne spokojní a na tu toru mam rovnakí nazor sam ju mam na svojom scotte scale 60 vinikajuco žehli aj tie najmenšie nerovnosti
o te vidle som sa pital preto lebo si ju kupil moj oco. A vravi že je snou maximalne spokojní a na tu toru mam rovnakí nazor sam ju mam na svojom scotte scale 60 vinikajuco žehli aj tie najmenšie nerovnosti
prosim Ta.zacni pouzivat aj klavesu y
to som si aj ja pomyslel este pred tym, nez som videl tvoj prispevok
neviem na čo sa to pítaš ked aj tak je už kúpená..... a ja si myslím že je uplne na pi....
Takže som chlapca zle odhadol. V tom prípade by sa dala téma nazvať "Mám doma Grand Fondo 1, čo s ním?"
veselo.
inak ja mam tiež už vidlu (kupovaná spolu s bajkom) takže sa nebudem pýtať či je dobrá, ale či niekto iný má s ňou skúsenosti, postrehy... Drop off 4 model 06 marzocchi ???
2Dijck : no kedysi ked sa povedalo marzocchi tak to slubovalo kvalitu pevnost dobry chod atd atd.... ale myslim ze marzocchi trosku zaspalo dobu co je fakt..uvidime jak na tom bude novy rocnik ... ale s tym marzocchi to nemalo byt vyzdvihovanie do neba )...to len taky slovny prezitok zo starsich cias D..ale ja som so svojou M. spoko
No hlavne firma je firma a model je mode pani existuje macocha s oznacenim MZ a existuje taka co ma v nazve Z1 a urcite to neni o tej istej kvalite a funkcnosti - kazdej firme sa pri niecom zadari viac pri niecom menej ale je pravda ze macoskam sa darilo viac ako inym vyrobcom mimovhodom nieso si isty ci ta velka fonda neni nahodou na treking biky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A co?
2Dijck nema vyznam sa o tom hadat...niektori ludia su proste taki a ini nebudu
marzocchi je osvedčená značka tak by nemal byť problem vo funkčnosti.
Či je dobrá? kúp, vyskúšaj a daj vedieť či je alebo nieje
Nenahováraj ho na blbiny. Konečne jeden z mála, čo sa pýta ešte pred tým než kúpi
Vidim, ze mu to musim osvetlit. : ) Je to zastarala vidlica so zastaralou koncepciou. Dnes uz konkurencia robi - tuhsie, citlivejsie, krajsie a kvalitnejsie vidlice v podobnej cenovej hladine. Davam do pozornosti RS TORA a Recon..
to som si aj ja pomyslel este pred tym, nez som videl tvoj prispevok
neviem na čo sa to pítaš ked aj tak je už kúpená..... a ja si myslím že je uplne na pi....
Takže som chlapca zle odhadol. V tom prípade by sa dala téma nazvať "[*****Mám doma Grand Fondo 1, čo s ním?[/*****"
Takže som chlapca zle odhadol. V tom prípade by sa dala téma nazvať "Mám doma Grand Fondo 1, čo s ním?"
inak ja mam tiež už vidlu (kupovaná spolu s bajkom) takže sa nebudem pýtať či je dobrá, ale či niekto iný má s ňou skúsenosti, postrehy... Drop off 4 model 06 marzocchi ???
nie je... maju to tak divne len oznacene na webe... je to normalna 26" vidlica...