prosim vas co poviete na tuto vidlu?
SRSuntour Axon S-RL
zdvih : 100mm / pruženie : Air
nohy : magnesium monolit / vnútorné nohy : Alloy / korunka : Alloy / krk : Alloy /
prosim hocico co ste onej poculi pomozte mi dakujem
Konkretne tento model nedoporučujem .... model roku 2006 (S-RL), 30mm nohy, tlmič tlmí rovnako oboma smermi.
Ked chceš ísť týmto smerom, tak by som pouvažoval o AXON-e ale 2007 (staršie v žiadnom prípade nebrať) 32mm nohy , v upravenej verzí vynikajúci chod, mazanie olej, váha 1620g, lock na riditkách.
tak som myslel model 2007 docital som sa tu ze 06 neboli nejak dobre ja hladam nejaky kompromis aj ked bz trebalo napr. upravit vidlu.
ps. dikes za radu mam TORU 302 a prinej vyuzijem lne 70% zdvihu ked jazdim dole lesom kamene a tak a niekedy je ajdost velky naraz a to mam 83kg a zda sa mi ze aj trochu drhne privecsom stlaceni
Aky exoticky vyber...kto by uz dnes kupoval mazochu MXu..)))
opakujem po matinoi: Go for Rock Shox recon, tora...len nie mx - za sta ra le, a nechodi to.
brácho jazdil si niekedy MARZOCCHI...az nie ta vies co mozes talianom......pri tom co robím na mojom biku by isla p*o*s*r*a*n*a recon-ka do prachu....a TORA....ved to nie je vydla...uz radsej RST... )))...inak ja jazdím MX pro 2007...a je popic....pre porovnanie v zjazde idu vydličky typu SID, Axel, Axon, Pilot do p*i*c*e....ele inak nádherne sa ponárajú do zdvihu....tak podla teba sú toto vydly...sa nenechaj vysmiať.....
brácho, najprv si prečítaj viac príspevkov a nie len jeden, každý má svoj názor, inak nemyslím, že by dijck niekde písal že SID, Axon abo Axel sú tie jeho obľúbené vidlice
recon by mala byt dobra vidla vychadzam z toho ze velke rozdiely medzi nim a rebou nepoznam a reba to je dobra vidla aj ked zatial som na nej moc nenajazdil a mam tam teraz 80 mm ale chodi pekne plinule nemam ziadne vyhrady len ten zdvih si dam este upravit
koki: pruzinovy recon som skusal (jazdil, nie na parkovisku) a chodi to krasne. Tento vzduchovy bude chodit tak ako moja revelka, pekne. Podla mna neni ocom rozmyslat, za tie prachy budes max spokojny
Aky exoticky vyber...kto by uz dnes kupoval mazochu MXu..)))
opakujem po matinoi: Go for Rock Shox recon, tora...len nie mx - za sta ra le, a nechodi to.
brácho jazdil si niekedy MARZOCCHI...az nie ta vies co mozes talianom......pri tom co robím na mojom biku by isla p*o*s*r*a*n*a recon-ka do prachu....a TORA....ved to nie je vydla...uz radsej RST... )))...inak ja jazdím MX pro 2007...a je popic....pre porovnanie v zjazde idu vydličky typu SID, Axel, Axon, Pilot do p*i*c*e....ele inak nádherne sa ponárajú do zdvihu....tak podla teba sú toto vydly...sa nenechaj vysmiať.....
Ty lojzo, daj si facku:) Momentalne jazdim Fox 36 VAN RC2, a jazdil som kopec inych vidlic vratane marzocchi MX, Z1 a 66... Kazdy od vidlice pozaduje nieco ine, ja citlivost, nastavitelnost, tuhost a primerane hospodarenie so zdvihom. Ty o tom nevies nic, tak sklapni. MX si dnes kupi leda tak ignorant.
Volakedy ked som zacinal, som tiez chcel len a len MARZOCCHI ( celoslovensky osial ), tak ked uz som mal prachy tak som si siel do kaktusu pre svoju vysnivanu MARZOCCHI volaku MX. Nemali, tak mi predavac ponukol nahradu RS Duke XC. Dllllho som rozmyslal no kedze MX-ku nikde nemali za priazdnivy peniaz kupil som teda tu duke, hoci som onej nic nevedel. Doma som nahodil na bike a nestacil sa cudovat jak krasne beha (moja hlavna priorita citlivost).
Dodneska krasne chodi a nebolo treba vnej nic menit (okrem oleja).
Chlapci a chlapice, máte niekto nejakú závažnú námietku voči RockShox Reba Race ročník 2006, ktorú môžem mať za veľmi chrumkavú cenu, v porovnaní s ročníkom 2007, ktorý je o tisícku horšie stráviteľný?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SRSuntour Axon S-RL
zdvih : 100mm / pruženie : Air
nohy : magnesium monolit / vnútorné nohy : Alloy / korunka : Alloy / krk : Alloy /
prosim hocico co ste onej poculi pomozte mi dakujem
Ked chceš ísť týmto smerom, tak by som pouvažoval o AXON-e ale 2007 (staršie v žiadnom prípade nebrať) 32mm nohy , v upravenej verzí vynikajúci chod, mazanie olej, váha 1620g, lock na riditkách.
to martinux: neni nad dobrú radu ....
ps. dikes za radu mam TORU 302 a prinej vyuzijem lne 70% zdvihu ked jazdim dole lesom kamene a tak a niekedy je ajdost velky naraz a to mam 83kg a zda sa mi ze aj trochu drhne privecsom stlaceni
brácho jazdil si niekedy MARZOCCHI...az nie ta vies co mozes talianom......pri tom co robím na mojom biku by isla p*o*s*r*a*n*a recon-ka do prachu....a TORA....ved to nie je vydla...uz radsej RST...
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice- ... _1280.html
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice- ... _2469.html
btw: az by si si to chcel pocase s tym ramom rozmysliet, vidlu by si mohol nechat, iba by si ju dal prerobit na vacsi zdvih
btw: az by si si to chcel pocase s tym ramom rozmysliet, vidlu by si mohol nechat, iba by si ju dal prerobit na vacsi zdvih
brácho jazdil si niekedy MARZOCCHI...az nie ta vies co mozes talianom......pri tom co robím na mojom biku by isla p*o*s*r*a*n*a recon-ka do prachu....a TORA....ved to nie je vydla...uz radsej RST...
Ty lojzo, daj si facku:) Momentalne jazdim Fox 36 VAN RC2, a jazdil som kopec inych vidlic vratane marzocchi MX, Z1 a 66... Kazdy od vidlice pozaduje nieco ine, ja citlivost, nastavitelnost, tuhost a primerane hospodarenie so zdvihom. Ty o tom nevies nic, tak sklapni. MX si dnes kupi leda tak ignorant.
Dodneska krasne chodi a nebolo treba vnej nic menit (okrem oleja).
Jazdim Recon Solo-Air,fajn vidla na xc,citlivá určite budeš spokojný pokiaľ nejazdíš nejakú veľkú divočinu,tu už sa mi javí predsa len málo tuhá
btw: keby si chcel, tak s mattom by si sa uuuurcite nejak dohodol
asi o litrík viac model 2007
asi o litrík viac model 2007
http://www.koloshop.cz/index.php?vyrobe ... 1366383304
cca 10 500 SKK