Ahoj,,,tabuľku som našiel aj ja,ale som z toho trochu zmätený,,,poprosil by som ťa či by si mi to nemohol napísať po slovensky...koľko mm a aké wt do ktorej časti vidli ide ..
alebo ma pooprav..133 ml,,,, s WT5 do časti kde ide uzamykanie vidlice a 6 ml 15 WT so časti kde je ventil na dofukovanie,,, dik za pochopenie-:)
Tazko ti presne poradit, ked neviem, aku mas vidlicu, kedze to moze byt pre rozne rocniky mierne odlisne. Napriklad niektore rocniky mozu mat olej nad piestikom, niektore musia mat len vazelinu.
Ale preklad tabulky je asi takyto:
133 ml tlmicoveho oleja WT 5 do tlmicovej patrony v pravej nohe (kde je uzamykanie)
6 ml oleja WT15 do spodnej casti pravej nohy (kde je uzamykanie)
3 ml oleja WT15 na vzduchovy piestik v lavej nohe (kde je ventil)
6 ml oleja WT15 do spodnej casti lavej nohy (kde je ventil)
Ahoj,,,ešte by som ťa poprosil,,stalo sa toto nalieval som do tej vidlice olej a predstav si kde malo ísť 133 ml,ledva sa tam napratalo 100 ml a to už neostalo miesto na systém uzamykania ,,,tak som to zas vylial,,som z toho na prášky,, skúšal som aj číslo vidlice 05T10019941,,,,ak by si bol tak ochotný tak sa pokús podľa tohoto čísla vyzistiť čo a koľko tam ide apropo dával som olej podľa WT,tiež zistenie že farba nesúhlasí so starou,,podľa všetkého tam bola len WT 15...ale to je len odhad podľa farby...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo ma pooprav..133 ml,,,, s WT5 do časti kde ide uzamykanie vidlice a 6 ml 15 WT so časti kde je ventil na dofukovanie,,, dik za pochopenie-:)
Ale preklad tabulky je asi takyto:
133 ml tlmicoveho oleja WT 5 do tlmicovej patrony v pravej nohe (kde je uzamykanie)
6 ml oleja WT15 do spodnej casti pravej nohy (kde je uzamykanie)
3 ml oleja WT15 na vzduchovy piestik v lavej nohe (kde je ventil)
6 ml oleja WT15 do spodnej casti lavej nohy (kde je ventil)
Pokial viem, farba oleja nezavisi od wt.