Cafte ! chcel by som sa spytat ze ci mate nejake skusenosti s vidlou RST strom , a ci je good ! viete ja mam GT chucker 2.0 a chcel by som ju tam dat mi pls poradte ktora by sola este dobra do tych 10 000 *Sk
Ta duro fr 20 chodi skvele, a este je aj na pevnu os (20mm) - pokila vies co to je, lebo ked jazdis fr tak je pevna os nutna! Za tie peniaze je to najlepsia volba. Nechapem co tu riesit z tou vidlicou co predava mliecko. To je vidlica na XC a nie FR. Podla mna ked sa takto vyznas tak ti bude stacit k tvojmu "FR" aj nejaka vidla od Zoom-u
Naboj na pevnu os si kupi aj v bazare za 1000-1200, Lebo ta duro fr 20 je asi naj volba. Podstatne je aky zdvih mal chaln doteraz!!! lebo ani raz sa to tu nespomenulo a pokial ma nejaky XC bike a on si mysli ze to ze si obcas na nom skoci je fr tak je na omyle. Nech napise co ma za bike a co ma za vidlu!!
Neviem,to som sa nepytal,riesili sme nakup vidly...Ale pisal,ze mal nejaku staru XCRku Suntour takze asi ma XC bike...Tak potom by sa hodila od mliecka Reba
Asi aj ta bude na neho moc pevana
Lebo xcr je samorosypacia sa vydla z prisernym chodom. Vobec nechapem ako to moze nazvat FR ked jazdi na xcr. Zbytocne sa tu pisaly 3 strany praznych kecov!! Ked si kupi takuto fr vidlu za chvilu bude musiet volat zubarovi ze chce nove zuby lebo stare nechal na predstavci.
(Takto to dopadne ked niekto jazdi tazsie XC na xcr!!!!)
Zalezi aky zdvih ma lebo zo 120 na 150 je to len tak tak. Hlavne pri shitnych ramoch by som to nerobil. Aky zdvih tam ma chlan teraz lebo na nete som nasiel ze 100mm a to by bolo nerealne ist na 150 a viedlo by to k predkopnutiu (zle by sa ovladal) a zniceniu ramu.
Predam cisto novu vidlu Marzocchi Z1 Sport RV, 150mm zdvih, pevna oska, stelovanie utlmu.
Cena: 11500,- Sk
Teraz pozeram ze to chces na ram Gt Chucker 2.0 tam by som viac ako 100mm zdvich radsej ani neriskoval aj vyrobca udava max. zdvih na tomto rame 4 palce co je v prepocte 105 mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW V popise mas ICQ nas oboch
Lebo xcr je samorosypacia sa vydla z prisernym chodom. Vobec nechapem ako to moze nazvat FR ked jazdi na xcr. Zbytocne sa tu pisaly 3 strany praznych kecov!! Ked si kupi takuto fr vidlu za chvilu bude musiet volat zubarovi ze chce nove zuby lebo stare nechal na predstavci.
(Takto to dopadne ked niekto jazdi tazsie XC na xcr!!!!)
Predam cisto novu vidlu Marzocchi Z1 Sport RV, 150mm zdvih, pevna oska, stelovanie utlmu.
Cena: 11500,- Sk
Teraz pozeram ze to chces na ram Gt Chucker 2.0 tam by som viac ako 100mm zdvich radsej ani neriskoval aj vyrobca udava max. zdvih na tomto rame 4 palce co je v prepocte 105 mm