tak potom neviem volade sa to rozoberalo ale mali by mať rovnaký zdvih ibaže jeden píše tak a druhý tak... no fakt neviem ešte počkaj nech ti poradí dakto skúsenejší
ešte si nepovedal na čo ju chceš (tipujem že asi na fr/dh mohlo ma to skôr napadnúť keď si to dal do tejto sekcie ) tak ale v tej cene neviem či zoženieš dačo (nové) lepšie , kamoš mal tú vidlu a podla mňa dobrá vidla. Teraz ju však pukol ale to už po možno že aj 5 rokoch používania (zo 3-4 ju mal on a predchádzajúci majiteľ ju mal tiež už ten dáky rok-dva, kupoval ju totiž používanú) počkaj si na viac názorov od skúsenejších
Je vzduchová, dokážeš si ju nafúkať na potrebnú tvrdosť, pokiaľ nemáš nejakú extrémnu hmotnosť.
Ak nesadne tvrdosť pružiny v tej Duro FR tak budeš akurát tak trpieť a jazdiť s 3 kilovou nefunkčnou vidlicou.
Nie... To je 55-ka z podareného ročníka, čiže kus šrotu a bazár snáď vždy obsahuje pár týchto vidlíc - keby to je taká super vidlica, prečo by ju niekto predával?
Z hľadiska tuhosti, spoľahlivosť je na tom RST lepšia, nech sa to deťom čo jazdia light dh páči alebo nie. Pomer cena/vlastnosti je určite lepší tiež, však môžeš mať nový kúsok za cenu bazárovej čo používal často nejaký "tĺk".
Tá MZ 55 RV má pružinu... Čiže opäť môže nastať problém s tým, že nesadne tvrdosť, plus bude prítomná aj o trošku vyššia hmotnosť.
Hej 2010 mal byť prvý rok čo by sa už nemalo kaziť to tlmenie a celkovo by mali byť už lepšie tolerancie a pod., ale stále je to model umiestnený najnižšie v ponuke s podobnou hmotnosťou ako mali predchádzajúce ročníky a až s ročníkom 2012 prišla väčšia zmena. Takže beriem späť, nie je to úplný šrot, bolo aj horšie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak nesadne tvrdosť pružiny v tej Duro FR tak budeš akurát tak trpieť a jazdiť s 3 kilovou nefunkčnou vidlicou.
neporovnatelnu z duro a o dost lepsiu ako ta rst
neporovnatelnu z duro a o dost lepsiu ako ta rst
Nie... To je 55-ka z podareného ročníka, čiže kus šrotu a bazár snáď vždy obsahuje pár týchto vidlíc - keby to je taká super vidlica, prečo by ju niekto predával?
Z hľadiska tuhosti, spoľahlivosť je na tom RST lepšia, nech sa to deťom čo jazdia light dh páči alebo nie. Pomer cena/vlastnosti je určite lepší tiež, však môžeš mať nový kúsok za cenu bazárovej čo používal často nejaký "tĺk".
Tá MZ 55 RV má pružinu... Čiže opäť môže nastať problém s tým, že nesadne tvrdosť, plus bude prítomná aj o trošku vyššia hmotnosť.