Kategórie
Bike-techPred asi 2 mesiacmi som si poriadil Meriada Matts Flx 900-D.
Super bike, ale
kazdy uplne minimalny pohyb a sedlovka vrzga jak ..., a stale, uz jazdim ako maly cirkusant a plasim lesnu zver.
Na zaciatku to nerobilo, o chvilu len ked som zdvihol zadok to vrzglo, a postupne to nabralo strasne grady.
Ked sedlovku uvolnim, zmenim poziciu (kosok hore dolu), chvilu nic a potom zase.
Je fakt ze sedlovku mam zvicajne na maxime a mam 18" ram, 177 cm a 64 kg zivej vahy.
Prosim HELP ME.
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-29% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
24,99 €
-29%
MOC 34,99 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
a ja som skusal pol metrovu trubku na kluc a dvoch dalsich chlapov. A skoncilo to s odpisanym klucom.
V tom obchode si asi Rambo privira ako technik
neviem ako dlho, ale bike som kupil 2 mesiace spat. Su totiz naslapne a stale nemam tretry
no neviem, neviem ja keby som k tomu zobral kladivo, tak to by sa mohlo pre ten bike skoncil ZLE
To cistenie a podobne kecy boli nakoniec len kratkodobe a slabe riesenia. To co naozaj pomohlo bola vymena stahovaka. Ono totiz merida ma velmi pekny stahovak, lenze sedlovu trubku stahuje na opacnej strane ako je vyrez v sedlovej trubke a tak to vlastne pri vsetkej snahe nikdy nie je naozaj dobre dotiahnute. Vymenil som stahovak(taky obycajny bbb) a od doby posledneho prispevku po dnesok mam s tym svaaaaty pokoj.
(ps: tuto radu som dostal v nemenovanom cyklo obchode na konci dubravky)
BBB BSP-88 COLLARCLAMP objímka
9,99 €