Ahoj, mam trosku problem, som este zaciatocnik... a potrebujem radu... chcem kupit odpruzenu vidlicu do mojho bike ale zatial som mal klassicku neodpruzenu s priemerom krku 28,6 a mam otazku, da sa dotoho dat ahead na 1/18 (25 mm)? dakujem vam za pomoc!
Co mate proti J4? Vsak vidla je to schopna a cosi vydtrzi no pokila xcex pretekat tak nic moooc, ale ja by som si ju zobral...
no mam tu J4 a som s nou spokojny. a kupil som ju velmi hlboko pod 10 000. len neviem, ci sa da este zohnat, jedine ak ju este nevypredali zo skladu, ale asi ten dart bude skoro to iste.
Urcite porozmyslaj nad tou torou 318 alebo reconom 351, obe su vzduchove a daju sa zohnat do 10 tacov, napr. na www.kupkolo.cz,
ja som od nich bral toho recona a bez problemov bol do tyzdna doma.
Povedal by som ze obe vidlice su totozne, recon ma ine vnutorne nohy, ale funkcia je ta ista, ja fukam na male tlaky lebo mam tak 63 kil a citliva je dost, ak chces tvrdsiu staci dofukat a je, len podla mna to je dost blbost robit z funkcnej vidlice nefunkcnu.
Kuva chlapi, poradte. Ako to kupujete z tych Ciech..........
Myslim, ci sa to oplati, ked si k tomu pripocitam bankovy poplatok za zahranicnu platbu, alebo cenu postovneho z Ciech, alebo cenu dobierky z Ciech......
Oplati sa to?????????
Kolko stoji bank. prevod do Ciech?? Kolko stoji postovne alebo dobierka z Ciech ???
oplati...
na dobierku. cena je cca 200 czk za postovne, a platis v slovenskych korunach pri prevzati tovaru... vsetky shopy to maju v obchodnych podmienkach uvedene, pripadne sa ich na to treba opytat...
prevodom je to drahsie. bankove poplatky do zahranicia su velmi vysoke, neviem to uplne presne ale tusim, ze 500 sk
Suhlasim s Billesom. Ja som cez net kupovala minule z CR dake oblecenie a poplatok za dobierku z CR bol 300.- Vsetko mi dorucili kurierskou sluzbou cca za 10 dni a platila som v slovenskych korunach. A to ani nespominam ze v porovnani cien co mali za ten isty tovat tu u nas v obchode nebolo nad cim vahat. Tu by som zacvakala min. o polovicu viac ako ma cela ta sranda vysla.
dobra tema ... skusim sa vas spytat co by ste odporucili mne: mam cca 80-90 kilo a chcem vidlu, ktora bude relativne makka a pekne bude zehlit nerovnosti ale zaroven pevna a neprepadne sa ked sa troska oprem do riaditok hmm? a aby nebola moc draha niekde okolo 10000
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a Magura je tiet dost blbe meno, ved sa pozrem z okna a vidim ju
no mam tu J4 a som s nou spokojny. a kupil som ju velmi hlboko pod 10 000. len neviem, ci sa da este zohnat, jedine ak ju este nevypredali zo skladu, ale asi ten dart bude skoro to iste.
ja som od nich bral toho recona a bez problemov bol do tyzdna doma.
Povedal by som ze obe vidlice su totozne, recon ma ine vnutorne nohy, ale funkcia je ta ista, ja fukam na male tlaky lebo mam tak 63 kil a citliva je dost, ak chces tvrdsiu staci dofukat a je, len podla mna to je dost blbost robit z funkcnej vidlice nefunkcnu.
www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice-odpruze ... j_122/Akce
Myslim, ci sa to oplati, ked si k tomu pripocitam bankovy poplatok za zahranicnu platbu, alebo cenu postovneho z Ciech, alebo cenu dobierky z Ciech......
na dobierku. cena je cca 200 czk za postovne, a platis v slovenskych korunach pri prevzati tovaru... vsetky shopy to maju v obchodnych podmienkach uvedene, pripadne sa ich na to treba opytat...
prevodom je to drahsie. bankove poplatky do zahranicia su velmi vysoke, neviem to uplne presne ale tusim, ze 500 sk
alebo inak : nechces aj miesto pedalov perpetum mobile ?