Nazdar chcel by som sa opýtať či by sa dal zohnať zadný náboj na 7 kazetu, 36 dier, rychloupinák a na kotúčovú brzdu...nikde to neviem nájsť väčšinou sú to staršie typy a dnes sa robia skôr na 8 kazetu ale to by som potom musel všetko meniť ...pokiaľ by niekto našiel pošlite link alebo keby mal niekto doma nejaký ten kvalitnejší tak stači napísať
Treba nechať malíčku vôľu a keď pritiahneš kolo nebude tam vôla .Ide o skúsenosti na 1 krát to nenastavíš ale ide aj o to čo od toho čakáš campa to nebude ta je za inú cenu
Ten náboj nemáš šancu nastaviť bez zhodenia viackolieska, patričného náradia (kónusové kľúče) a trpezlivosti. Treba mať na to cvik, ľahko to môžeš prepísknuť a poškodiť dráhy guličiek, teda vlastne celý náboj (ak sa to už aj nestalo- preto sa to už nedá nastaviť)
to by musel napevno nastaviť a potom to do...bat pritiahnutým . Podla dráh na kónusoch sa dá zistiť či sú tam jamky .Niekedy sa dá kúpiť aj oska aj kónusy .Keď to budeš mat rozobraté od foť ten kónus v akom stave sú dráhy
Ono ten náboj bol poškodeny z vnutra ale nie mojou chybou lebo som bol 2 majitel a všimol som si to až keď som išiel meniť ložiská (všetko bolo pritiahnute silou nadoraz). Preto som chcel kúpiť iný náboj a kolesa dať vypliesť čisto nové len mám problém zohnať podobný náboj. Preto sa pýtam ako by to riešili ostatný
to by musel napevno nastaviť a potom to do...bat pritiahnutým . Podla dráh na kónusoch sa dá zistiť či sú tam jamky .Niekedy sa dá kúpiť aj oska aj kónusy .Keď to budeš mat rozobraté od foť ten kónus v akom stave sú dráhy
kónus ti trt napovie o stave náboja, keďže kónus je spotrebák, ten odíde ako prvý spolu s guličkami a rovno sa vymení za nový, no ak sú vymleté aj misky, tak je náboj na vyhodenie, lebo to rozbije aj nové guličky a kónusy.
Inak určite stále existujú závitové náboje s úchytom na kotúč, no dávať to prepletať- za to máš rovno nové koleso s kazetovým nábojom.
poškodiť vnútornú misku to už jedine ze by to niekto na krv zatiahol a používal a myslím ze aj vtedy by odišli kuličky a kónus ako miska .Ale je možno že aj misky začnú robiť z masla na ktoré nanesú chróm aby to držalo pokope:)
A prosím ta daj mi odkaz na závit + kotúč:) Ja som to ako náhradný diel teda nevidel neviem či to robí novatec alebo vôbec niekedy robil:)
Rozprávame sa tu o najlacnejsich nabojoch, určite tam nebudú nejaké zázraky, stačí že sa rozbijú guličky, následne hneď skončia aj kónusy a pre niekoho, kto ani nevie aký má náboj je diagnostika tohoto problému ukradnutá, väčšinou to skončí smrťou náboja, ale v tej cenovej to nie je až taká tragédia, ako keď zrušíš nejaký XTR náboj.
Viem že su to neni žiadne zázraky a preto som sa pýtal či bude problém kaď tam hodím 8 kolo. Ak by to problém nebol určite by som kúpil kvalitnejší náboj. Len to potrebujem vedieť na 100% . Ale díky za typ
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kónus ti trt napovie o stave náboja, keďže kónus je spotrebák, ten odíde ako prvý spolu s guličkami a rovno sa vymení za nový, no ak sú vymleté aj misky, tak je náboj na vyhodenie, lebo to rozbije aj nové guličky a kónusy.
Inak určite stále existujú závitové náboje s úchytom na kotúč, no dávať to prepletať- za to máš rovno nové koleso s kazetovým nábojom.
A prosím ta daj mi odkaz na závit + kotúč:) Ja som to ako náhradný diel teda nevidel neviem či to robí novatec alebo vôbec niekedy robil:)
Robí to napr. joytech. link: http://www.bikeservis.com/naboj-zadny-disc-joytech-cierny-p-3867.html alebo http://szolgai.sk/sk/ostatne/4004-zadny-naboj-joytech-.html
Nech sa páči.