ahojte podarilo sa mi na bicykli po polroku vydrat zadny plast 2.35 maxxis highroller a chcel by som kupit o par mesiacov novy. stary plast ma v sebe uz aj dieru ktoru som urobil na obrubniku a bolo treba vymienat celu dusu.... potrebujem poradit ci sa mi na ram alloy 7005 vojde 2.7 maxxis z tvrdeho materialu. ram ma rozsireny zadok v mieste kde prechadza plast no ja len tak sa potrebujem uistit. dik
jaj no tak to som nevedel vies ja som sa stavam zarytym bikerom estelen odvcera, doteraz som bol len taky miestny machrik, ak vies o com hovorim
teraz ako sa davam na dirt a dh tak postupne si upgradujem bike. najprv vidla, potom chranice a tak a casom aj ram....
to mas pravdu, ale inche su vzdy inche, tie menit nemozes rovnako ako centimetre. ale teraz si tak myslim ze sak moj bike neni nijaky bike na vylety do prirody, je to krok ku zavodakom, a ten ram ma vsetky crty dirtu takze sa mi tam musi vojst kazdy plast. a ak sa popalim tak kto by kupil 2,7 alebo 2,5 plast? nemate zajem?
to mas pravdu, ale inche su vzdy inche, tie menit nemozes rovnako ako centimetre. ale teraz si tak myslim ze sak moj bike neni nijaky bike na vylety do prirody, je to krok ku zavodakom, a ten ram ma vsetky crty dirtu takze sa mi tam musi vojst kazdy plast. a ak sa popalim tak kto by kupil 2,7 alebo 2,5 plast? nemate zajem?
tak v tomto ma mliecko pravdu, nemozes porovnavat 2.5" kendu a 2.5"maxxis napr, proste niektore plaste su pri rovnakej papierovej hrubke uplne rozlisne
edit: naco ti je na dirt 2.7"plast? na dirt sa nejazda vobec take siroke plaste, tak 2.2" 2.3" viac nie
tam mu staci nejaky maxxis 2,5" alebo kUnda 2,3" a ma vystarane. viac je zbytocne, a zavadza to. iba ze by si dirty robil z cisteho nezaschnuteho blata. potom gazziho 3,0"
tam mu staci nejaky maxxis 2,5" alebo kUnda 2,3" a ma vystarane. viac je zbytocne, a zavadza to. iba ze by si dirty robil z cisteho nezaschnuteho blata. potom gazziho 3,0"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
material nemusis uvadzat, skor aky je to konkretne ram...btw premeraj a uvidis, nie?
edit - hmm nejako dlho som ti pisal mam pocit ;-]
a stale si nepovedal znacku ramu...
uz pochop, ze alloy 7005 znamena material! to neznamena nic take, ze "inak povedane nerro 07"
teraz ako sa davam na dirt a dh tak postupne si upgradujem bike. najprv vidla, potom chranice a tak a casom aj ram....
tak v tomto ma mliecko pravdu, nemozes porovnavat 2.5" kendu a 2.5"maxxis napr, proste niektore plaste su pri rovnakej papierovej hrubke uplne rozlisne
edit: naco ti je na dirt 2.7"plast? na dirt sa nejazda vobec take siroke plaste, tak 2.2" 2.3" viac nie
vystihol si to