jaj no blbo som to napisal
to 3 nemalo nadvazovat na moju odpoved ale na jeho lebo on pisal ze ci tam ma volake vypodlozenie pridat
asi si to zle pochopil muf
Čaute.Neviete ako by sa dal urobiť na vydle väčší zdvih?Nejakým vypodložením...???Alebo ako?
zaklad je napisat, aka je to vidla? a vypodlozenim sa da zdvih akurat tak znizit... jedina moznost je vybrat podlozky, ak ta vidla vobec nejake podlozky ma...
SR Suntour XCM-H-LO (80 mm, Lockout), ma nejake podlozky? da sa zvacsit zdvyh? bude tym vidla maksia? je to bezpecne? zvladne to priemerne technicky vzdatny clovek doma?
SR Suntour XCM-H-LO (80 mm, Lockout), ma nejake podlozky? da sa zvacsit zdvyh? bude tym vidla maksia? je to bezpecne? zvladne to priemerne technicky vzdatny clovek doma?
podložky áno, ale nie také ktoré sa dajú použiť na zmenu zdvihu.
nedoporučujem ...
nie
nie
teoreticky, ale u tohoto typu si moc nepomôžeš, takže vôbec nedoporučujem úpravu ....
chcem sa spytat...
bol som v meride ze ci by sa na mojej tore dal zdvihnut zdvih...
myslel som si ze sa to da na 100% lebo aj v ponuke ked som kupoval vidlu je ze zdvih moze byt 80, 100 alebo 130...
ale v meride mi predavac povedal ze nie je to na 100% lebo ze ked ma vidla zdvih moze byt ze jej nohy su kratsie ako v ostatnych z vecim zdvihom...tak povedal ze nie je to iste ale ze zistit to vie len ked to rozoberie...
ale ze ked rozoberie a nebude sa dat tak do len nasadi s5 ale budem musiet dat 500 sk za vymenu oleja...
tak co myslite? malo by sa to dat? alebo nie?
pepo ty si trochu (no radsej dam 3 bodky...)
merida je najhorsi shop v ke
500 korun za vymenu oleja je masaker. jedine ze ti este prilozia 2 litre vo flaske
ked ma billes 120mm tak musis mat aj ty? si si nevedel rozmysliet ked si ju kupoval? mal by si to zadara
na 99% sa to bude dat. radsej do odnes do isaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
muf co by som pre teba neurobil
podla mliecka:
1: vyber podlozky
2: niesom moc od toho
3: na 99% tam nie su podlozky
3 odporuje 1 a 2 odporuje vsetkemu
Gottham napis o aku vidlicu sa jedna
to 3 nemalo nadvazovat na moju odpoved ale na jeho lebo on pisal ze ci tam ma volake vypodlozenie pridat
asi si to zle pochopil muf
zaklad je napisat, aka je to vidla? a vypodlozenim sa da zdvih akurat tak znizit... jedina moznost je vybrat podlozky, ak ta vidla vobec nejake podlozky ma...
dakujem za vyplnenie testovych otazok
podložky áno, ale nie také ktoré sa dajú použiť na zmenu zdvihu.
nedoporučujem ...
nie
nie
teoreticky, ale u tohoto typu si moc nepomôžeš, takže vôbec nedoporučujem úpravu ....
To sa mi stalo na Gile, preto chcem e*****na, akurat ye mne tam ten srob ostal a este aj taka divna strieborna tycka...
posledne nie ma byt ano... nepresiel si testom
bol som v meride ze ci by sa na mojej tore dal zdvihnut zdvih...
myslel som si ze sa to da na 100% lebo aj v ponuke ked som kupoval vidlu je ze zdvih moze byt 80, 100 alebo 130...
ale v meride mi predavac povedal ze nie je to na 100% lebo ze ked ma vidla zdvih moze byt ze jej nohy su kratsie ako v ostatnych z vecim zdvihom...tak povedal ze nie je to iste ale ze zistit to vie len ked to rozoberie...
ale ze ked rozoberie a nebude sa dat tak do len nasadi s5 ale budem musiet dat 500 sk za vymenu oleja...
tak co myslite? malo by sa to dat? alebo nie?
merida je najhorsi shop v ke
500 korun za vymenu oleja je masaker. jedine ze ti este prilozia 2 litre vo flaske
ked ma billes 120mm tak musis mat aj ty? si si nevedel rozmysliet ked si ju kupoval? mal by si to zadara
na 99% sa to bude dat. radsej do odnes do isaka
ked som kupoval tak som objednaval 100...
ale poslali mi 80...
a v isaku to za kolko spravia???