cauko chcem sa spytat co sa stene ak ignitora ktory je smerovy na predne koleso otocim a dam ako dynomite dozadu ..mozem tu pnuematiku neako poskodit alebo nebdue to mat vplyv na jej zvotnost a chod..diki
ignitor je inac smerovany ako dynomite? to de si pocul?
iba je myslim ignitor viac hustejsi co sa tyka vystupkov a to je cely rozdiel ...inac skusit to mozes ...nic nedas za to ze to skusis ...mozno objavis uzasnu vec ....ignitor reverse .......lebo sam o sebe za moc vraj nestoji
no je inak ale tak dal som zatim rovnako a ked to bude naprd tak ho skusim otocit vystupkou ma rovnako len su opacne teda aby boli na zaber u dynomite a ignitor ma na vedenie stopy
IMHO: Keď ho dáš tak ako sa dáva dopredu, tak sa bude lepšie odvalovať a bude lepšie brzdiť.
Keď ho otočíš, tak bude mať lepší záber.
Podľa toho jak vyzerajú bočné výstupky, v zákrutách by mal držať rovnako.
Vyskúšaj a uvidíš, prehodiť gumu zas neni toľko roboty.
Držať sa bezpodmienečne šípky nieje nutné. Tiež vozím Maxxis proti smeru šípky a vyhovuje mi to tak viac ako naopak.
To neviem.
Keď som sa na to pýtal, tak mi výrobca napísal toto: The best thing about Mountain Biking is that there are no rules when it comes to your tires. The TT is designed to roll forward using the directional arrows on front and rear but many people turn the TT around for the rear to get better acceleration and braking. It's really up to you! Have fun! Best Regards, Maxxis-USA
Preber si to jak chceš...
co ma Larsen společneho s Ignitorem nebo s dynomite?
u těch špuntiků se možná dá o otočeni přemyslet, pokud na něm vubec je rotace výrobcem určená, ale to už nevím už je to hodně let co sem ho vozil
a přebirat si nic nebudu nemam duvod, plati to co sem napsal nahoře, výrobce pneu testuje a ví co a proč dělá, otočit ho samozřejmě můžeš, ale získáš naprosto jiný plášť,většinou
Larsen šipku s označením smeru rotácie má.
S Ignitorom má spoločné to, že bočné výstupky niesu nejak prísne smerovo orientované (ako napr WeirWolf, niektoré Schwalby alebo Kendy) ale tak nejak "neutrálne" (ako napr. niektoré Contíky).
Či je otočený tak alebo naopak, bočné štuple vyzerajú rovnako.
S tým že väčšinou získaš plášť s inými vlastnosťami súhlas, veď o to ide. Vpredu a vzadu potrebuješ niečo iné.
Každý plášť sa otočiť nedá, ale s tým Ignitorom by som to kludne skúsil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
iba je myslim ignitor viac hustejsi co sa tyka vystupkov a to je cely rozdiel ...inac skusit to mozes ...nic nedas za to ze to skusis ...mozno objavis uzasnu vec ....ignitor reverse .......lebo sam o sebe za moc vraj nestoji
iba je myslim ignitor viac hustejsi co sa tyka vystupkov a to je cely rozdiel ....
Najskor si najdi fotky nez napises dalsiu kravinu, alebo radsej nic nepis...
no je inak
Keď ho otočíš, tak bude mať lepší záber.
Podľa toho jak vyzerajú bočné výstupky, v zákrutách by mal držať rovnako.
Vyskúšaj a uvidíš, prehodiť gumu zas neni toľko roboty.
Držať sa bezpodmienečne šípky nieje nutné. Tiež vozím Maxxis proti smeru šípky a vyhovuje mi to tak viac ako naopak.
Keď som sa na to pýtal, tak mi výrobca napísal toto:
The best thing about Mountain Biking is that there are no rules when it comes to your tires. The TT is designed to roll forward using the directional arrows on front and rear but many people turn the TT around for the rear to get better acceleration and braking. It's really up to you! Have fun! Best Regards, Maxxis-USA
Preber si to jak chceš...
u těch špuntiků se možná dá o otočeni přemyslet, pokud na něm vubec je rotace výrobcem určená, ale to už nevím už je to hodně let co sem ho vozil
a přebirat si nic nebudu nemam duvod, plati to co sem napsal nahoře, výrobce pneu testuje a ví co a proč dělá, otočit ho samozřejmě můžeš, ale získáš naprosto jiný plášť,většinou
S Ignitorom má spoločné to, že bočné výstupky niesu nejak prísne smerovo orientované (ako napr WeirWolf, niektoré Schwalby alebo Kendy) ale tak nejak "neutrálne" (ako napr. niektoré Contíky).
Či je otočený tak alebo naopak, bočné štuple vyzerajú rovnako.
S tým že väčšinou získaš plášť s inými vlastnosťami súhlas, veď o to ide.
Každý plášť sa otočiť nedá, ale s tým Ignitorom by som to kludne skúsil.