nazdar ludia .
neviem ci je to problem ale vcera , ked som tlacil bicyklik po chodbe ,som si vsimol ze uz to nerobi to cik cik cik cik cik . ani ked toci dozadu. veru az sa mi srdce rozbuchalo ze co som zase pokazil. je to normalne
Ja to hlasné cik-cik používam namiesto zvončeka
Je to úplne krásny zvuk. Prečo to prestalo neviem. Veľké zanesenie, možno nejaká technická chyba... Ťažko povedať, ale prestať by to nemalo, takže nejaký problém tam asi bude.
Ja to hlasné cik-cik používam namiesto zvončeka
Je to úplne krásny zvuk. Prečo to prestalo neviem. Veľké zanesenie, možno nejaká technická chyba... Ťažko povedať, ale prestať by to nemalo, takže nejaký problém tam asi bude.
Ak myslis Hope naboj, rozober orech a skontroluj pruzinky, ktore dotlacaju kamen. Ak ti stichol, moze to byt prasknutim tych pruziniek. Mne sa to uz stalo a sprievodnym znakom bolo stichnutie orecha.
ale no...nieje to zase nejaka draha zalezitost...teda...ked som kupoval naposledy orech tak to bolo uplna drobnost....ale tak kazdy ma iny rozpocet...a isto to nieje vec ktora by ti mala kazit zasluzeny spanok..
Naco menit cely orech, ked staci len pruzinku?!? Ja som dal len typ. Nemusi to ale nutne byt ono. Vychadzam z vlastnej skusenosti, ked mi "stichol" cvrkot hope orechu.
presne tak. Orech sundas z osky tak, ze najprv skrutkovacom vytlacis koncovku, ktora je na oske poistena cez o-kruzok.Potom stiahnes orech tiahnutim k sebe a pootocenim dolava (na volnobeh). Nasledne kuknes, ci je nejaka pruzinka prasknuta. Ked nie, aspon mozes skontrolovat, ci sa tam nedostal bordel, vycistit, namazat....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sorry ale nedalo mi
Heh...vidim ze kazdy pouziva nieco ine na to cikanie..
nikdy by som neveril ze cik cik cik cik ma takto naserie
Ak myslis Hope naboj, rozober orech a skontroluj pruzinky, ktore dotlacaju kamen. Ak ti stichol, moze to byt prasknutim tych pruziniek. Mne sa to uz stalo a sprievodnym znakom bolo stichnutie orecha.
Tu mas dobry popis rozobratia: http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=220172&highlight=how+to+take+apart+a+hope+pro2+rear+hub%3F - trvalo mi to kym som to nasiel
chapem to spravne . este som nic take rozobrate nevidel